Deepside Deejays au renunţat la concerte de afară pentru o aniversarea unui şeic

Deepside Deejays au renunţat la concerte de afară pentru o aniversarea unui şeic

Cindy Crawford si fiica sa Kaia, impreuna pentru noua reclama Omega
Vezi ce artist prefera o vacanta “Made in Romania”
Melodia „Shallow”, pe primul loc în Top Billboard Hot 100
Mariah Carey şi-a dat în judecată fosta asistentă
Maşina lui James Bond, scoasă la licitaţie

Deepside Deejays au renunţat la concerte de afară pentru o aniversarea unui şeic.

Membrii trupei Deepside Deejays, compozitorii piesei “All Over Again” interpretata de Voltaj la “Eurovision” în 2015, au primit o propunere de nerefuzat.

Deepside Deejays

Victor De La Pena (Răzvan Alstani) şi Dave Pryce (Silviu Păduraru) au devenit celebrii datorită pieselor lansate iar de o bună bucată de timp au mereu concerte în ţară şi străinătate, piesle lor fiind mereu în topuri având fani în întreaga lume.

Chiar weekendul acesta au fost solicitaţi pentru două concerte în afara ţării, însă au fost nevoiţi să renunţe la ele. Motivul? Un Şeic din Dubai va fi în ţară şi şi-a dorit expres să-i asculte live pe membrii trupei Deepside Deejays, mai ales că acesta este un cadou de ziua sa. Astfel că băieţii au renunţat la concertele din afara ţării şi vor cânta sâmbătă, 22 octombrie, în cadrul “Egiptean Party” din Club Qetesh pentru celebrul Şeic. Acesta ar vrea să asculte piesa „Never Be Alone” chiar de la cei care o cântă. Sigur că vor fi plătiţi regeşte iar după concert băieţii vor lua avionul spre Elveţia unde vor lansa un videoclip pentru una din cele mai importante bănci din Geneva la ultima lor piesă. Această nouă melodie a fost facuta în colaborare cu Andrei Leonte, câştigătorul primul sezon din “X Factor” România

COMMENTS

DISQUS: 0