Beauty Art Aesthetics – o clinică sigură din toate punctele de vedere

Beauty Art Aesthetics – o clinică sigură din toate punctele de vedere

Traversăm o perioadă tulbure din toate punctele de vedere, iar siguranța tuturor este prioritară. Pandemia de coronavirus (COVID-19) naște emoții greu de controlat, precum anxietatea, stresul și incertitudinile, resimțite de fiecare în parte într-un fel sau altul. Deși există mecanisme proprii prin care putem face față acestor emoții, în condițiile în care viața așa cum o știam până acum un an s-a schimbat total, nu trebuie să uităm și de micile plăceri care fac ziua mai frumoasă.

 

Curățarea și igienizarea temeinică reprezintă o prioritate în rutina activităților clinicii Beauty Art Aesthetics, respectând cu strictețe, încă de la deschidere, toate recomandările necesare. Cu atât mai mult, în contextul situației actuale, s-au amplificat măsurile de siguranță privind prevenirea contaminărilor: se dezinfectează încălțămintea, pacienții au la dispoziție soluții de igienizare a mâinilor, masca de protecție și distanțarea fizică sunt esențiale.

 

De mai bine de trei ani, clinica Beauty Art Aesthetics este nominalizată și premiată drept cea mai bună clinică de estetică minim invazivă din țară. Clinica a fost înființată în București de către Mădălina Brândușescu, care a pornit la drum cu un vis, spunându-și că de frumusețea umană se ocupă nu doar scriitorii și pictorii sau specialiștii în make-up și modă, ci și medicina. Mai mult, știința frumuseții, cea care se îngrijește deopotrivă de sănătate, de starea de bine și este cea care susține și face posibilă toate celelalte forme ale frumosului uman. Clinica Beauty Art Aesthetics înseamnă siguranță și naturalețe. Profesionalismul ridicat la rang de excelență se regăsește în toate actele medicale realizate aici.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia; solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca; vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Raluca Dumitru și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”; interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și la Gala Performanței și Excelenței, iar anul trecut a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

COMMENTS

DISQUS: 0