Ce ocupație dubioasă ar fi putut avea Alain Delon dacă nu ar fi fost star

Ce ocupație dubioasă ar fi putut avea Alain Delon dacă nu ar fi fost star

Alain Delon, în vârstă de 82 de ani, a acordat ziarului Le Monde un interviu în care vorbeşte despre faptul că nu vrea să renunţe la cinema, „să facă ultimul film”, relatează AFP. El a mărturisit şi că viaţa şi cariera sa sunt un „accident”, pentru că dacă nu ar fi fost propulsat în cinema de femeile care se îndrăgosteau de el ar fi devenit un „proxenet”.

„Nu vreau să continui lupta prea mult. Am o carieră atât de excepţională încât nu vreau să fac un film prea mult”, reafirmă în interviul-fluviu actorul care a realizat peste 80 de filme, sub bagheta unora dintre cei mai mari regizori: Melville, Visconti, Losey, Antonioni.

Alain Delon vrea să joace în „Le Crépuscule d’un fauve”

„Cineaştii cu care aş mai fi putut filma au murit”, adaugă el. „Vă jur, nu văd, astăzi, cine ar putea să-mi mai facă un film. Sau atunci să-mi prezinte o poveste minunată”, a completat Delon.

Actorul, care a avut roluri remarcabile în „Rocco şi fraţii săi”, şi „Ghepardul, de Luchino Visconti, confirmă că are „intenţia, înainte de a muri, de a juca într-o piesă care se intitulează „Le Crépuscule d’un fauve”, de Jeanne Fontaine”.

„Aştept să mă refac fizic. Sper să o fac foarte repede”, a precizat el. Alain Delon a fost operat recentla șold în mare secret.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0