Cum alegi prosopul de plajă. Nu trebuie să-ți lipsească din bagaj

Cum alegi prosopul de plajă. Nu trebuie să-ți lipsească din bagaj

Ai bagajul pregătit pentru vacanță în care ai pus costumul de baie, câteva haine lejere, dar ai ajuns la prosoapele de plajă și nu ai idee ce să alegi? Specialiștii te învață la ce trebuie să fii atent ca să cumperi lucruri de calitate.

Copiii vor prosoape vesele

În primul rând trebuie să vezi de câte prosoape de plajă ai nevoie, ce dimensiuni sunt necesare şi care ar fi modelele preferate. Dacă achiziţionezi un prosop de plajă doar pentru tine este simplu, dar dacă ai în vedere toată familia, atunci se complică lucrurile. Copiii vor dori un prosop de plajă în culori vii şi cu modele jucăuşe, în vreme ce bărbaţii mizează mai mult pe simplitate.

Stabileşte criteriile de selecţie

Mărimea, modelul şi culoarea sunt criterii standard şi intuitive. Dar, dacă vrei ca prosopul de plajă să fie o investiţie pentru mai multe sezoane, cu siguranţă îţi doreşti un articol de calitate, care să “reziste” diverşilor factori care îl pot deteriora, cum sunt apa sărată a mării, nisipul şi mai ales soarele.

Materialul este important

Fii atentă la materialul din care este făcut prosopul, la calitatea fibrelor, densitate, brand. Alege prosoapele din bumbac, cu o densitate cât mai mare, recomandabil peste 300 grame / metru pătrat. Dacă eşti pe ultima sută de metri şi vrei să pleci cât de curand la plajă, acesta sunt câteva dintre sfaturile de care trebuie să ții cont.

COMMENTS

DISQUS: 0