Cum să-ți transformi dorințele în realitate. Te învață astrologul!

Cum să-ți transformi dorințele în realitate. Te învață astrologul!

Nimic nu este imposibil, iar noi singuri ne putem face viața frumoasă doar gândind pozitiv. Astrologul vedic Roxana Lușneac ne-a explicat cum să atragem energiile bune în viața noastră. Cu ajutorul lor și dorințele care par greu de îndeplinit vor deveni doar o chestiune de timp până se vor transforma în lucruri reale.

„Fiecare persoană, fiecare plantă, fiecare animal, copac, fiecare lucru fizic emite energie.  Fiecare dintre noi trimitem în afară energie, în toate direcțiile, din centrul ființei noastre. Această energie se mișcă în afară sub formă de undă. Energia pleacă din ține, trece prin pereți, peste munți, dincolo de luna, în Eternitate. Ea nu se oprește absolut niciodată”, mărturisește astrologul citându-l pe N. Donald Walsch, autorul american al cărților „Conversation with God”.

Repetă 21 de zile ce îți dorești și vezi ce se întâmplă

Dacă îți dorești ceva de origine materială: bani, o locuința, mașină sau orice altceva ori de origine spirituală, cum sunt liniștea, echilibrul, fericirea, trebuie doar să creezi gândul potrivit care să îți scoată în cale ceea ce îți dorești.

„Lucrează prin afirmații repetate, 21 de zile, timp în care prind formă rețelele neuronale,  prin citate care să reprezinte acea dorința a ta și nu te abate de la gândul creat nici măcar o clipă. Vibrația, viteza, lungimea de undă se mișcă și se transformă constant, în funcție de gândurile tale, de stările de spirit, de acțiunile și sentimentele trăite. Tot ce îți dorești va apărea în viață ta la momentul potrivit, când vei fi pregătit să primești acel lucru. Există o vorba -cineva trimite vibrații bune către mine- și chiar este adevărată pentru o persoană care este suficient de sensibilă ca să le poată simți”, spune Roxana Lușneac.

Aerul este plin de energie

Aerul este câmpul energetic în interiorul căruia trăim.  În permanență, întreagă omenire face schimb de energie. Unii se debarasează de energia negativă plasând-o la alții,  la arbori sau în mediu. O uriașă energie pozitivă ne dau natura și cosmosul. Și Legea Atracției are mare legătură cu toți cei care ne înconjoară. Legea constă în faptul că ceea ce se aseamănă, se atrage. Atunci când mai mulți oameni gândesc la fel, există o foarte mare posibilitate că aceste gânduri să formeze o realitate.”Nu atragi ceea ce dorești. Atragi ceea ce ești”, spune psihologul Wayne Dyer.

COMMENTS

DISQUS: 0