Eva Mendes si Ryan Gosling s-au casatorit in secret

Eva Mendes si Ryan Gosling s-au casatorit in secret

 Eva Mendes si Ryan Gosling s-au casatorit in mare secret. Nunta celor doi a avut loc, potrivit revistei americane OK!, la apusul soarelui in vila lor din Hollywood.

S-au casatorit?

Eva Mendes si Ryan au luat pe toata lumea prin surprindere cand in septembrie 2014 au devenit pentru prima data parinti.  Fetita cea mare se numeste Esmeralda. Anul acesta, in aprilie, a venit pe lume si cea de-a doua fetita a lor, Amada.Toata lumea se intreba cand cei doi se vor hotari sa mearga la altar. Cei doi au facut, in sfarsit, marele pas în mare secret.

Actrita a fost cea care l-a cerut de barbat pe Ryan.

Potrivit unei surse citate de revista mentionata, nunta celor doi a avut loc in curtea din spate a curtii lor. La nunta au fost prezenti 30 de invitati.Surprinzator Eva, se pare ca  este chiar cea care l-a cerut în casatorie pe Ryan, si nu invers cum ar fi fost normal. Sora Evei, Janet, a fost domnisoara de onoare, iar sora lui Ryan , Mandi, a fost cavalerul de onoare. Cei doi actori si-au organizat si luna de miere, in valoare de 250.000 de dolari, intr-un resort din Hawaii.

Publicatia mentioneaza ca Ryan isi dorește chiar si al treilea copil, insa Eva nu mai vrea sa ramana iar insarcinata. Eva Mendes si Ryan Gosling, care formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut in 2011, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul „Destine la rascruce/ The Place Beyond The Pines”, lansat pe marile ecrane in 2012.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0