Aparatul de microneedling numărul unu în lume! Cum șterge Dermapen anii pe chip?

Aparatul de microneedling numărul unu în lume! Cum șterge Dermapen anii pe chip?

Primăvara este după colţ, la fel şi Luna Femeii! De ce să nu le întâmpinaţi cu un chip fără cusur? Aveţi acum şansa să vă celebraţi frumuseţea şi să o menţineţi cu ajutorul unei proceduri-vedetă!

Experţii de la Beauty Art Aesthetics, un centru de excelenţă din nordul Capitalei, vă propun cel mai performant aparat de microneedling, prin care puteţi şterge ridurile, petele hiperpigmentare sau cicatricile de pe chip! De ce Dermapen 4 este dispozitivul de microneedling numărul unu în lume, ne lămuresc în rândurile următoare specialiştii cu peste un deceniu de experienţă europeană!

 

CE ADUCE NOU DERMAPEN 4, TRATAMENTUL MOMENTULUI ÎN REJUVENARE FACIALĂ

Microneedling-ul este una dintre procedurile minim invazive iubite şi de vedetele de la Hollywood! Este un tratament de dermatologie estetică, prin care se induce formarea de colagen la nivelul pielii. Astfel, tenul nostru devine mai luminos şi mai tânăr. Totul este posibil prin intermediul unui aparat care produce, în mod controlat, microînţepături superficiale în locurile cu probleme de pe chip. Deşi pe piaţă există mai multe astfel de aparate, cel mai performant rămâne Dermapen 4!

Şaisprezece ace care generază vibraţii acţionează asupra pielii. Adâncimea procedurii poate fi setată cu precizie foarte mare, printr-un sistem ghidat şi sigur. În plus, acul special de unică folosinţă utilizat de specialiştii Beauty Art Aesthetics nu prezintă niciun risc de rupere sau de zgâriere a pielii. Totodată, recuperarea este şi mai rapidă prin intermediul Dermapen 4.

 

LA CE EFECTE SĂ NE AŞTEPTĂM DUPĂ MICRONEEDLING

În cadrul tratamentelor de microneedling se folosesc diverse substanţe, sub formă de serumuri, alese, evident, în funcţie de nevoile pacientului. Prin acest aparat, cocktailul de substanţe ajunge mai rapid în straturile pielii, acţionând şi mai eficient. Pentru a diminua orice disconfort, specialiştii pot folosi o cremă cu efect anestezic.

Dermapen 4 întinde, ridică şi întinereşte pielea, formând, totodată, noi capilare de sânge, acest lucru contribuind la regenerare şi remodelare. Experţii Beauty Art Aesthetics compară eficacitatea procedurii cu tratamentele laser. Nu este o intervenţie potrivită doar pentru ten, ci şi pentru gât şi decolteu.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Tratamentul este extrem de eficient într-o multitudine de afecţiuni dermatologice. Microneedling-ul are indicaţii în afecţiuni precum acneea, alopeciile, cicatricile de orice top, melasmă, pori dilataţi, rozacee, seboree sau riduri fine.”

 

DUPĂ CÂT TIMP SE VĂD REZULTATELE

În medie, procedura durează jumătate de oră. Roşeaţa şi umflarea uşoară în zona tratată sunt efecte normale, care pot apărea imediat după tratament. Efectele încep să se vadă la câteva săptămâni, căci pielea are nevoie de timp să se vindece.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics:

„În funcţie de gravitatea problemelor pot fi necesare chiar şi şase şedinţe, efectuate la un anumit interval de timp. Totul se va realiza după o schemă de tratament, stabilită în urma unui control minuţios, în care specialiştii identifică problemele cu care se confruntă pacientul.”

Pentru menţinerea efectelor, puteţi apela ulterior la Microneedling o dată pe an.

 

Prin combinarea celor mai noi tehnologii şi înţelegând tendinţele din estetică,  specialiştii Beauty Art Aesthetics sunt pregătiţi să vă ofere tratamentul potrivit.

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii:

  • Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • beautyartaesthetics.ro
  • [email protected]
  • 0722 296 007

COMMENTS

DISQUS: 0