Interviu Celebritatea cu Mădălina Brândușescu

Interviu Celebritatea cu Mădălina Brândușescu

Am întâlnit una dintre cele mai tinere femei de afaceri de succes de la noi pe care nu am lăsat-o până nu ne-a răspuns unor curiozități despre viața și cariera ei. Este vorba despre Mădălina Brândușescu, de la Beauty Art Aesthetic. Tânăra antreprenoare de doar 25 de ani conduce o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Misiunea ei este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succces respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe. Ambițioasă și perseverență, Mădălina Brândușescu a răspuns întrebărilor Celebritatea, iar acum pacienții vor fi încântați să afle mai multe despre cine se află în spatele clinicii de estetică, de unde ei pleacă atât de mulțumiți.
– Cine a fost marele tău mentor?

Nu pot spune că am avut un mentor în adevăratul sens al cuvântului. Până la această vârsta m-a inspirat mama mea, o femeie de afaceri puternică, ambițioasă și creativă, și mereu cu zâmbetul pe buze. Ea este exemplul meu în viață.

– Ești mulțumită cu ceea ce ai?

Nu cred că vreodată suntem pe deplin mulțumiți cu ceea ce avem. Sau cel puțin, eu nu sunt. Întotdeauna trebuie să progresăm și să ajungem la cea mai bună varianta a noastră și eu asta fac, duc o luptă continuă să ating performanța.

– De la 1 la 10 cât de ciudată ești?

Cred că sunt ciudată. Probabil că mă situez undeva la nivelul 10. Nu știu ce să spun.

– La ce vârstă ai avut un job plătit?

Am început devreme să lucrez și să-mi câștig bănuții. Încă din timpul liceului m-am ocupat de afacerile familiei.

– Care este puterea ta sau totemul tău?

Eu mă bazez tot timpul pe mine, nu pe vreun talisman. Puterea mea se rezumă doar la mine, la perseverența și ambiția cu care am fost înzestrată.

– Dacă media de viața ar fi de doar 30 de ani, ti-ai trăi viața altfel?

Cred ca nu am alocat suficient timp pentru mine. Probabil că dacă stau și gândesc la rece, acum aș pune mai mult accent pe viața personală.

– Ce ai fi dispusă să faci pentru a salva lumea?

Nu am din păcate această putere, dar cred că un lucru ar schimbă lumea cu siguranța. Mă rog ca cei din domeniul medical și al cercetării să descopere antidotul pentru cancer.

– Care a fost cea mai hot petrecere la care ai fost?

Nu sunt o împătimită a petrecerilor și nici a cluburilor din simplu fapt că timpul nu îmi permite acest “lux”. Sunt extrem de ocupată și nu-mi rămâne prea mult timp la dispoziție pentru distracție.

– Ce vârstă ți-ai da, dacă nu ai știi câți ani ai?

Cred că mental sunt la vârsta majoratului. Cred că am … 18 ani, glumesc evident! Sigur că 25 ani, vârsta pe care de altfel o am.

Mădălina Brândușescu conduce clinica Beauty Art Aesthetic

– Ce te motivează sa te ridici din pat dimineața?

În momentul în care iubești ceea ce faci nu ești nevoit să muncești nicio zi din viața ta. De aceea, eu consider că în fiecare dimineață clinica pe care o conduc, pasiunea pentru frumos și lucrurile frumoase pe care doctorii noștri le realizează acolo îmi oferă cea mai puternică motivație.

– Ce situație te-ar deprima cel mai tare?

Sunt situații deprimante în viața oricărui om, dar sunt o norocoasă pentru că nu am timp de depresii. Nu pot să mă gândesc la lucruri negative când am atâtea pe cap.

– Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță?

Nu am un nivel de tolenață prea ridicat, recunosc. Probabil pentru o greșeală minoră și realizată în mod nevoit. Peste asta aș trece, peste altceva, nu!

– Ce i-ai spune lui Dumnezeu dacă l-ai întâlni?

I-aș mulțumi pentru tot, în primul rând pentru că sunt sănătoasă, atât eu, cât și familia mea. Sunt recunoscătoare pentru aceste lucruri. 

 

COMMENTS

DISQUS: 0