Întoarceţi timpul! Liftingul facial vă aduce tinereţea înapoi

Întoarceţi timpul! Liftingul facial vă aduce tinereţea înapoi

Fântâna tinereţii se reinventează astăzi în cabinetele esteticienilor! Cererea pentru procedurile care ne menţin tenul ca la 20 de ani este în continuă creştere peste tot în lume din motive lesne de înţeles: vrem să îi facem în ciudă timpului care trece fără milă.

În rândurile următoare, Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie practică şi estetică, ne dezvăluie secretele procedurii-vedetă la care apelează cei care nu mai sunt mulţumiţi de ce văd în oglindă. Este vorba despre liftingul facial!

 

CÂND ESTE RECOMANDAT LIFTINGUL FACIAL

 

Aşa cum îi spune şi numele, liftingul facial ajută la întinerirea chipului. Pe scurt, ridică şi întinereşte întreaga faţa. Dacă sesizaţi că pielea începe să se lase, păreţi obosiţi, iar depozitele de grăsime de la nivelul bărbiei sunt tot mai vizibile, ar fi bine să faceţi o vizită la clinica fondată de doctorul Alin Bortolini, Be Perfect. Experţii de aici vor începe o analiză detaliată a chipului, pentru a identifica problemele: dacă aspectul ochilor şi-a pierdut luminozitatea din cauza sprâncenelor coborâte, dacă pomeţii s-au mai lăsat, dacă au început să apară riduri între nas şi gură sau dacă linia mandibulară nu mai este atât de fermă. Sunt toate aspecte care pot indica nevoia unui lifting facial, mai ales dacă aţi trecut de vârsta de 35 de ani!

 

“Liftingul facial (efect întinerire faţă) poate fi combinat pentru un rezultat superior cu blefaroplastia superioară şi inferioară şi cu toxina botulinică pentru ştergerea ridurilor de la nivelul etajului superior al feţei (zona frunţii, zona dintre sprâncene sau cele de la coada ochiului.” – Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie practică şi estetică

 

 

ÎNAINTE ŞI DUPĂ INTERVENŢIA DE… REÎNTINERIRE!

Pentru că există mai multe tipuri de tehnici de lifting facial – de la intervenţii minim invazive, până la proceduri softisticate – estenţial este un control iniţial, unde veţi stabili împreună cu experţii BePerfect care este operaţia care vi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de nevoi. Evaluarea stării de sănătate şi anumite analize premergătoare  sunt etape esenţiale înainte de intervenţia propriu-zisă, pentru ca riscurile să fie minime.

Dacă specialiştii şi-au dat acceptul în ceea ce priveşte starea pacientului, înseamnă că este timpul pentru următorul pas: intervenţia propriu-zisă. Ce presupune operaţia în sine? Înlăturarea pielii în exces, în aşa fel încât să vă bucuraţi de un aspect mai ferm al tenului, de un contur armonios al chipului, dar şi de o piele lipsită de riduri.

Operaţia este una complexă, tocmai de aceea se realizează sub anestezie generală, iar ca durată, se întinde pe trei ore. Cel mai probabil, va fi nevoie de spitalizare  după intervenţie. Tot atunci, este esenţial să respectaţi mai multe recomandări care vă pot ajuta să vă refaceţi mai repede: „Vei purta o “masca elastică” la nivelul feţei şi gâtului pe o perioadă de 2 săptămâni. Ca sfat: este important să-ţi ţii capul ridicat şi să nu-l apleci în faţă. În primele zile după operaţie, trebuie urmat un tratament analgezic şi antibiotic, de asemenea, efortul fizic intens trebuie evitat timp de o lună.”- Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie practică şi estetică

 

AVANTAJELE UNUI LIFTING FACIAL

 

Cel mai mare avantaj al liftingului facial este, de departe, faptul că vă puteţi bucura de un chip întinerit chiar şi cu 10 ani, iar asta, cu siguranţă, vă va oferi mai multă încredere în propria persoană. De asemenea, dacă vă lăsaţi pe mâna celor mai buni, rezultatele vor arăta perfect natural, datorită tehnicilor avansate de lifting facial utilizate la cabinetul BePerfect. În plus, tocmai pentru că există mai multe tipuri de lifting facial, procedura va răspunde perfect nevoilor individuale.

 

Chipul nostru trebuie să beneficieze de cel mai bun ajutor, iar BePerfect este despre a crea cea mai bună versiune a fiecărui pacient. Dacă sunteţi pregătiţi pentru un lifting facial, doctorul Alin Bortolini vă aşteaptă la o consultaţie! Ca să vă faceţi o idee despre ce presupune şi vizual procedura, pe canalul de YouTube al clinicii puteţi urmări cum decurg operaţiile. Tot acolo puteţi afla sfaturi înainte şi după intervenţii, dar şi testimoniale ale pacienţilor.

 

Programaţi-vă la numărul de telefon: 0767 373 328 sau printr-un mail, la adresa: [email protected]. Medicul Alin Bortolini vă invită şi pe site-ul oficial, https://beperfect.ro/, dar şi pe pagina sa de Instagram şi Facebook, pentru galerii foto înainte şi după operaţiile efectuate în cadrul clinii Be Perfect:

https://www.instagram.com/dr.bortolini/ https://www.facebook.com/bortolini.alin

 

COMMENTS

DISQUS: 0