Loredana Chivu a apelat la o tehnică inovatoare de injectare a buzelor!

Loredana Chivu a apelat la o tehnică inovatoare de injectare a buzelor!

Loredana Chivu tocmai a apelat la cea mai populară procedură estetică şi este extrem de încântată de rezultat. Vedeta a adăugat un plus de volum buzelor, printr-o tehnică exclusivistă de injectare, marca Beauty Art Aesthetics. Specialiştii uneia dintre cele mai populare clinici dedicate intervenţiilor non şi minim invazive sunt cei care de ceva timp se ocupă de imaginea acesteia. În rândurile următoare ne-au explicat de ce “Russian Lips” este tehnica momentului în materie de augmentare a buzelor!

 

 

ADIO EFECT DE “DUCK-FACE”, CU TEHNICA RUSSIAN LIPS!

Pentru că ştie cât de migăloasă poate fi o intervenţie la nivelul buzelor, Loredana Chivu a decis să apeleze la Russian Lips datorită inovaţiilor pe care tehnica le aduce în estetică, dar şi ca să ofere un contur mai bine definit buzelor.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Tehnica Russian Lips este inspirată, aşa cum poate intuiţi din denumire, de frumuseţea păpuşilor ruseşti. În acest caz creăm volum nu doar în lăţime, ci şi pe înălţimea buzelor. Evităm astfel efectul de Duck-Face, care apare de obicei în cazul injectărilor clasice.”

Practic, tehnica va crea o formă nouă a buzelor, cu un aspect mai plat, dar mai înalt, pentru ca efectele să fie spectaculoase din orice unghi am privi. Inclusiv profilul va fi armonios. Un alt mare avantaj al Russian Lips este că acidul hialuronic injectat nu mai poate migra, aspect care reprezintă deseori o mare temere pentru paciente.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Prin această tehnică se realizează şi un efect de lifting al buzei superioare. Aspectul final rămâne unul delicat şi natural, comparativ cu alte tehnici de injectare.”

Buzele realizate prin tehnica Russian Lips sunt uşor recognoscibile: pacientele vor obţine un aspect plăcut, în formă de inimă.

 

BUZELE ÎN FORMĂ DE INIMĂ, UN PLUS DE SENZUALITATE

Pentru a obţine acest rezultat, şi procedura în sine se va derula diferit. În loc să înceapă de la marginea buzelor şi să lucreze spre interior, specialistul va realiza tehnica în sens invers: din interior spre exterior. Tocmai pentru că buzele astfel obţinute sunt mai mari în înălţime decât în volum şi pentru că este nevoie de mai multă substanţă de umplere, tratamentul nu se mai realizează doar în jumătate de oră, ca în variantele clasice. Specialiştii spun că şedinţa poate dura până la 45 de minute. Cât despre durere, puteţi uita de ea! Tehnica provoacă cel mult o senzaţie de furnicătură! Oricum, specialiştii vor aplica o cremă cu efect anestezic, pentru a înlătura orice disconfort.

Loredana Chivu s-a asigurat astfel că va avea buze perfecte pentru următoarea jumătate de an sau chiar pentru un an întreg, căci cam acesta este intervalul la care tratamentul trebuie repetat, pentru împrospătarea rezultatelor.

 

 

Tehnica pe care Loredana Chivu a testat-o este la doar… o programare distanţă. În urma unui control, specialiştii Beauty Art Aesthetics vă pot spune dacă Russian Lips este soluţia potrivită şi pentru voi. Preferată de vedete, clinica din nordul Capitalei este locul unde cele mai moderne proceduri estetice întâlnesc profesionalismul cadrelor medicale.

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • beautyartaesthetics.ro
  • [email protected]
  • 0722 296 007

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0