Morivul pentru care Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl

Morivul pentru care Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl

Cântăreaţa Rihanna ar fi refuzat să susţină un recital în pauza finalei Super Bowl LIII din 3 februarie 2019, în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick, scrie BBC. NFL a refuzat că comenteze informaţiilor conform cărora solista din Bardados nu a vrut să cânte în pauza Super Bowl.

Colin Kaepernick, fost quaterback timp de şase sezoane la San Francisco 49ers, a devenit cunoscut în SUA după ce a pus genunchiul în pământ în 2016, în timpul imnului naţional, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA.

Trump a considerat gestul lui Kaepernick lipsit de respect

Cazul a provocat mânia preşedintelui Donald Trump, a fanilor şi a ligii profesioniste de fotbal american (NFL). Donald Trump a considerat gestul lui Kaepernick lipsit de respect faţă de drapel şi patrie. Gestul lui Colin Kaepernick a fost imitat apoi de mai mulţi jucători din NFL.

Jucătorul a devenit persona non grata pe teren şi nu şi-a mai găsit echipă după expirarea contractului său cu San Francisco la începutul anului 2017.

În locul Rihannei, recitalul de la pauza meciului programat la Atlanta va fi susţinut de Maroon 5.

COMMENTS

DISQUS: 0