Nemulţumit de tenul tău? Descoperă dacă peeling-ul chimic este soluţia pentru tine!

Nemulţumit de tenul tău?  Descoperă dacă peeling-ul chimic este soluţia pentru tine!

Problemele tenului sunt mai întâlnite decât v-aţi putea imagina! Atunci când ne confruntăm cu apariţii nedorite pe piele, tot ce ne dorim este să dispară. Şi se poate întâmpla asta nu doar cu ajutorul produselor potrivite de îngrijire, ci şi prin tratamente pe care doar specialiştii le pot realiza, în cabinetele lor.

Experţii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică de top din nordul Capitalei, ne propun în rândurile următoare o procedură minim invazivă şi convenabilă, la care puteţi apela atunci când vă simţiţi tenul prea încărcat. Se numeşte peeling chimic şi curăţă în profunzime pielea – de pe faţă, de pe mâini, dar şi din zona decolteului.

 

EXFOLIEREA CARE LUMINEAZĂ TENUL

Peeling-ul chimic îndepărtează prin exfoliere cu acizi celulele moarte de la suprafaţa pielii, dar stimulează şi producerea unora noi. Problemele cu care luptă sunt ridurile fine, petele pigmentare, acneea şi cicatricile. Profunzimea la care poate ajunge nu se compară cu niciun tratament pe care ni-l putem face singuri, acasă.

Venim şi cu o listă de beneficii: procedura are efect anti-îmbătrânire, denistatea pielii este îmbunătăţită, cicatricile sunt netezite, porii diminuaţi, iar fermitatea pielii creşte. Se poate realiza la mai multe niveluri, în funcţie de nevoile fiecărui pacient- fie el bărbat ori femeie – şi trebuie repetată, pentru rezultate vizibile.

 

PEELING-UL CHIMIC, PROCEDURA IERNII

 

Specialiştii recomandă să efectuaţi tratamentul din octombrie până în martie, adică atunci când zilele nu sunt aşa de însorite, iar radiaţiile ultraviolete nu sunt puternice. În plus, după procedură, pielea este mai sensibilă şi nu este recomandat să vă expuneţi la soare, să mergeţi la saună sau să folosiţi machiaj, în schimb, este chiar obligatoriu să nu uitaţi de creme hidratante sau regeneratoare.

Cam în două zile, veţi sesiza că pielea dumneavoastră începe să se exfolieze, iar procesul poate dura până la 10 zile. Recuperarea este aşadar destul de lungă, comparativ cu cât de puţin durează intervenţia în sine. Orice tip de ten este, în general, potrivit pentru această procedură, însă înainte să o efectuaţi este necesar un control dermatologic. Tocmai pentru că tratamentul este migălos, trebuie efectuat doar de specialişti, la cabinet, iar Beauty Art Aesthetics vă stă la dispoziţie! Misiunea experţilor de aici este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect. Şi vedetele apelează la procedurile făcute aici, printre ele solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca sau vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana.

Recent, Beauty Art Aesthetics a primit un nou premiu, primul la nivel internaţional, pentru Excelenţă în frumuseţe, în cadrul celei de-a doua gale mondiale I Success Awards, care a avut loc la Cannes, în iulie 2021.

Găsiţi Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0