Prinţul Harry şi Meghan Markle, filmați cu drona

Prinţul Harry şi Meghan Markle, filmați cu drona

Prințul Harry și Meghan Markle nu au liniște nici acasă. Cuplul regal s-a mutat în casă nouă, dar un incident le-a stricat ziua.  Se pare că cei doi au fost filmați cu drona. Un martor a declarat că cel care a manevrat dispozitivul pe deasupra casei riscă un adevărat conflict.

Se pare că drona a fost manevrată în zona interzisă de către cineva care probabil că a vrut să facă poze cu cei doi membri ai familiei regale.

Drona care i-a filmat pe Harry și pe Meghan Markle, înălțată peste limita admisă

Martorul, care se plimba într-un parc din apropiere, a reuşit să facă poze dronei. Potrivit relatărilor lui, aceasta zbura pe direcţia nord-sud, deasupra „Drumului Lung”, ruta pe care au mers Harry şi Meghan, în trăsură, în ziua nunţii lor, apoi a trecut pe deasupra castelului Windsor. Potrivit publicaţiei Mirror, acest lucru s-a întâmplat sâmbătă, după ora 17. Martorul a declarat că drona zbura la aproximativ 300 de metri întâlţime, însă limita legală, chiar şi într-un spaţiu aerian necontrolat, este de 121 de m. În plus, în apropiere se află aeroportul Heathrow, astfel drona ar fi putut afecta şi avioanele care se pregăteau fie de decolare, fie de aterizare.

COMMENTS

DISQUS: 0