Robert De Niro devine tată pentru a șaptea oară la vârstă de 79 de ani

Robert De Niro devine tată pentru a șaptea oară  la vârstă de 79 de ani

Robert De Niro, starul de la Hollywood în vârstă de 79 de ani, a confirmat că a devenit tată pentru a șaptea oară.

El a dezvăluit veștile într-un interviu cu ET Canada despre filmul său viitor, intitulat potrivit Despre Tatăl Meu.

Când a fost întrebat despre faptul că este tatăl a șase copii, actorul american câștigător al premiului Oscar a răspuns: „De fapt, sunt șapte … tocmai am avut un copil.”

De Niro, care are șase copii din relațiile anterioare cu trei femei, nu a dezvăluit identitatea mamei celui de-al șaptelea copil.

Veteranul de la Hollywood a câștigat două premii Oscar, pentru rolurile sale din The Godfather, Part II și Raging Bull.

El joacă alături de Sebastian Maniscalco în noul film, despre un bărbat care își duce tatăl ușor rușinos în vacanță cu logodnica sa și familia sa bogată și excentrică.

,,Nu cred că am fost vreodată un tată cool. Sunt ok. Copiii mei uneori nu sunt de acord cu mine, dar sunt respectuoși.”, a declarat De Niro când a fost întrebat despre propriile experiențe de paternitate. ,,Fata mea are 11 ani și îmi dă bătăi de cap uneori și mă contrazic cu ea și o ador.”

El a adăugat: ,,Cu cel mai mic acum vor mai fi și mai multe, dar asta e, știi – asta e ceea ce este.”

Deși a fost căsătorit de două ori și este și bunic, a continuat să spună că uneori trebuie să fie ,,sever cu chestiile” cu copiii săi, dar a recunoscut că ar prefera să nu fie așa.

,,Adică, nu există o altă cale cu copiii. Nu îmi place să impun legi și lucruri de genul acesta. Dar nu ai altă alegere”, a spus el.

,,Și orice părinte, cred, ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci lucrurile bine pentru copii și să le dai beneficiul îndoielii, dar uneori nu poți.”

Raportele recente îl leagă de Tiffany Chen, care, potrivit publicației americane People, este un instructor de arte marțiale, dar niciunul dintre ei nu a discutat public relația lor.

Dintre cei șase copii a lui De Niro, doi îi are cu actrița și cântăreața Diahnne Abbott – un fiu și o fiică dintr-o relație anterioară pe care actorul a adoptat-o. De asemenea, are doi fii gemeni cu o altă actriță, Toukie Smith, și un fiu și o fiică cu socialita și filantroapa Grace Hightower.

Citește și: Deea Maxer și-a prezentat noul iubit

COMMENTS

DISQUS: 0