Daniela Gyorfi a testat tratamentul momentului din estetică! Află ce spun specialiștii  despre Profhilo

Daniela Gyorfi a testat tratamentul momentului din estetică! Află ce spun specialiștii  despre Profhilo

Acordă atenție fiecărei apariții și încearcă toate tendințele în materie de frumusețe corporală și facială pentru că își dorește să facă în ciudă trecerii timpului. Și chiar reușește! La 54 de ani, Daniela Gyorfi este mereu o prezență fresh. Cel mai nou tratament pe care l-a testat chiar a surprins-o: specialiștii clinicii premiate la nivel european, Beauty Art Aesthetics, i-au recomandat procedura antiaging a momentului, Profhilo!

 

„ÎNCEP DEJA SĂ MĂ PREGĂTESC PENTRU VENIREA PRIMĂVERII!

Având cel mai înalt grad de puritate, Profhilo este un tip de acid hialuronic diferit față de tot ce mai există, la ora actuală, în domeniul frumuseții, creând o nouă categorie de tratamente injectabile, de tip bioremodelare. Auzind despre beneficiile sale asupra pielii, Daniela Gyorfi nu  a stat pe gânduri atunci când a venit vorba să îl încerce.

 

„Sunt femeie și știți cât de mult îmi place să mă îngrijesc, să arăt bine! Pentru că, sper eu, nu va mai fi mult până când primăvara ne va zâmbi din nou, încep pregătirile intense pentru acel moment cu ajutorul  prietenilor de la Beauty Art Aesthetics. , a declarat vedeta pe pagina ei de Instagram.

Artista a apelat la puterea Profhilo pe trei zone ale corpului: față, gât și mâini, acolo unde tratamentul are și cele mai puternice efecte.

 

CE BENEFICII ADUCE TRATAMENTUL PROFHILO?

Pentru că nu este un filler, Profhilo nu are efect de volumizare, așa cum se întâmplă în procedurile care utilizează acid hialuronic, ci este folosit pentru a reîmprospăta, hidrata și hrăni pielea, conferind un ușor efect tensor. Este recomandat atunci când doriți să căpătați un ten vizibil întinerit și revitalizat.

MĂDĂLINA BRÎNDUȘESCU, fondator și owner Beauty Art Aesthetics: „Având cea mai mare concentrație de pe piață, tratamentul fără aditivi hrănește ceulele și redensifică pielea, fiind antiaging-ul complet. Nu aduce efecte secundare, fiind unul dintre cele mai sigure tratamente, și nici nu necesită vreo perioadă de recuperare, rezultatele fiind vizibile după doar două ședințe. Recomandăm ca ele să se realizeze la o lună distanță.

Eliberarea lentă a acidului hialuronic în piele declanșează stimularea a patru tipuri diferite de colagen și de elastină, responsabile pentru o piele frumoasă și sănătoasă din interior, pe o perioadă lungă de timp. Vă puteți bucura de efecte chiar și jumătate de an.

 

CUM SE REALIZEAZĂ PROCEDURA?

Dacă doriți să testați tratamentul recomandat Danielei Gyorfi, trebuie să știți că nu o să vă ocupe prea mult timp din zi! Frumusețea este astăzi la îndemână prin această procedură rapidă, care durează nici măcar jumătate de oră.

MĂDĂLINA BRÎNDUȘESCU, fondator și owner Beauty Art Aesthetics: „În prealabil vom aplica o cremă anestezică, pentru a reduce disconfortul. Specialiștii noștri vor face mici injecții în zonele vizate pentru a administra tratamentul. Printr-o tehnică ce asigură o difuzare maximă a produsului, acidul hialuronic va fi distribuit uniform în piele, inclusiv în partea de jos a chipului, predispusă, în general, la laxitate.”

În zona chipului va fi nevoie de doar cinci puncte de injectare, comparativ cu alte tratamente care necesită zeci de injectări. Fiind introdus la nivel superificial în piele, veți scăpa și de echimozele care se formează de obicei atunci când discutăm despre utilizarea acidului hialuronic. Specialiștii recomandă, în general, două sesiuni de tratament cu Profhilo pe an, însă, desigur, acest lucru poate varia de la pacient la pacient.

 

 

Pentru a afla dacă Profhilo este soluția potrivită și pentru voi, specialiștii centrului de excelență Beauty Art Aesthetics vă așteaptă la un control! Premiată în repetate rânduri în cadrul galelor I Success Awards și nu numai, Beauty Art Aesthetics este clinica românească recunoscută la nivel european graţie rezultatelor excepţionale din estetică. Vă invităm pe pagina de Instagram a clinicii: @beautyartaesthetics, dar și pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro, pentru detalii suplimentare.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0