Russian Lips, procedura-vedetă de volumizare a buzelor

Russian Lips, procedura-vedetă de volumizare a buzelor

Mărirea buzelor cu acid hialuronic a devenit, fără doar și poate, cea mai populară metodă de înfrumusețare. Rezultatele sunt imediate și reversibile, o bilă albă pentru pacientele care nu se pot obișnui cu noua formă a buzelor. Pe cât de cerută este procedura, pe atât de riscantă, dacă nu este făcută de specialiști și asta pentru că trebuie realizată cu multă finețe. Dacă acidul hialuronic nu este injectat în puncte-cheie, se va obține un efect nedorit, cunoscut popular ca „duck face”.

Experții de la Beauty Art Aesthetics, o clinică din nordul Capitalei, ne vorbesc în rândurile următoare despre cea mai în vogă procedură non-chirurgicală de volumizare a buzelor, inspirată de frumusețea păpușilor rusești. Russian Lips a ajuns cel mai cerut serviciu de mărire a buzelor cu acid hialuronic, tocmai datorită rezultatelor feminine de care se bucură pacientele.

 

CE ADUCE NOU TEHNICA RUSSIAN LIPS

Russian Lips oferă pacientelor mai mult volum, dar și o simetrie perfectă a buzelor. Ele sunt mai pline, dar mai înguste, creând un profil perfect conturat. Totodată, vorbim și despre un efect de lifting al buzei superioare, care capătă volum pe verticală, nu pe orizontală, așa cum se întâmpla în mod obișnuit până acum. Aspectul este unul delicat și natural, cum și-l imaginează pacientele când trec pragul clinicii. Specialiștii vorbesc și despre o întinerire a buzelor, care se obține în nici jumătate de oră și care se menține până la nouă luni după procedură.

Mărimea, forma, volumul, vor fi toate stabilite în cadrul primei consultații de beauty cu experții de la Beauty Art Aesthetics. Bine ar fi însă ca cerințele dumneavoastră să țină întotdeauna cont de trăsăturile chipului, pentru ca rezultatele să fie armonioase.

 

ACIDUL HIALURONIC ȘI BENEFICIILE LUI

 

Întrucât se regăsește și în mod normal în pielea noastră, acidul hialuronic, substanța folosită și la injectarea buzelor, nu provoacă efecte adverse. Tot el ne ajută să obținem buze mai cărnoase și mai hidratate, dar poate, în egală măsură, să și corecteze mici defecte sau inegalități de la nivelul buzelor ori să estompeze ridurile din jurul gurii.

Întreaga procedură durează câteva zeci de minute. Nu este dureroasă, dacă se efectuează sub anestezie locală, și produce rezultate imediat. Este adevărat că buzele vor fi inflamate în primele zile după intervenție, însă efectul este perfect normal: substanța are nevoie de puțin timp ca să ”se așeze”.

Dacă la început efectul va persista cam jumătate de an, după injectări repetate, acesta se va păstra timp îndelungat, în funcție, evident, și de cât de mult respectați recomandările profesioniștilor sau cât de mult vă hidratați.

Detaliile personalizate vi le pot oferi experții de la Beauty Art Aesthetics, locul unde se îmbină grija pentru pacient, cu procedurile de ultimă generație! Și vedetele s-au îndrăgostit de clinica manageriată de Mădălina Brândușescu. Elena Ionescu, Andreea Loulou, Francisca, Bianca Rus, Claudia Ghițulescu, dar și Prințesa Lia adoră procedurile marca Beauty Art Aesthetics.

În iulie 2021, clinica a fost distinsă cu primul premiu internațional, pentru „Excelență în frumusețe” primit în cadrul Galei I Success Awards, organizată la Cannes.

Găsiţi Beauty Art Aesthetics pe Internet: https://beautyartaesthetics.ro/ , la numărul de telefon: 0722 296 007 sau la adresa de mail: [email protected]

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0