Onur Osman – prezentare spectaculoasă în lavandă

Onur Osman – prezentare spectaculoasă în lavandă

Dacă te întrebi ce se mai întâmplă pe timp de vară în lumea luxului, designerul excentric Onur Osman continuă seria prezentărilor excentrice și a evenimentelor private de lux, după cum ne-a obișnuit. ultimele săptămâni creatorul de modă a lansat o colecție capsulă unicat, pozată și prezentată într-un superb lan de lavandă.

Designerul excentric a anunțat evenimentul cu o lună înainte, pregătind pentru modelele care au purtat ținutele semnate Onur Osman bijuterii de designer de excepție, special selecționate pentru cromatica temei lavandei din cadrul evenimentului.

Ținutele au fost pozate în stil runway pentru a fi montate ulterior pentru filmul de prezentare a colecției capsulă destinată unui buyer important.

Surse din apropierea designerului ne-au comunicat că întreaga colecție Nomad Flower a fost comandată de un lanț important de magazine de lux din Emiratele Arabe, detalii privind sumele vehiculate pentru achiziția colecției fiind private. Ținutele realizate de designerul Onur Osman pentru acest eveniment au avut prezentarea capsulă la apusul soarelui, pentru o lumină specifică tematicii alese de creator, după o zi de repetiții și cadre specifice.

COMMENTS

DISQUS: 0