Sharon Stone. Kindness ,,Bunatate”

Sharon Stone. Kindness ,,Bunatate”

Celebra actriță Sharon Stone , vine cu un mesaj pentru noi , pentru că este un prilej de a scoate în evidenta aceste trei cuvinte magice ,,bunătate, pace, iubire” și anume perioada ce vine cu lumina și căldură ,, Pastele” vom citi gândurile bune ,cuvintele și mesajul actriței confuz dar și binecuvântat în același timp suficient de a ne schimba viața și de a fi mai buni.

Împărtășește cu noi despre acest sentiment existențial fundamental și anume bunătatea , o limba pe care o înțelege oricine.
Deși este mai greu sa fii bun , sunt destui oameni care au acest curaj și dispuși a se pune în slujba binelui.Bunatatea aparține oamenilor cu caracter, oamenilor echilibrați, oamenilor puternici.

Astăzi oamenii se grăbesc să depășească etapele vieții și din acest motiv devin egoiști și rai, bunătatea i se opune răutății, o atitudine instinctuala primara, universal răspândită. Răutatea poate duce la cruzime și acte de slăbiciune.

Exista bunătate interioara și personală, precum și bunătate exterioară și socială.

Omul bun se va strădui sa realizeze în el însuși dar îi va ajuta și pe alții sa-si depășească idealul cel mai înalt de inteligență, putere și dragoste, chiar dacă fericirea lui se dovedește a fi o îndelungă așteptare.

El va spune întotdeauna :,, fii bun cu celălalt „.

Oamenii buni nu trăiesc numai pentru ei ,vor trai și pentru alții , îi vor bucura și pe aceia care nu vor cunoaște aceasta noțiune complet străină și neînțeleasa.

Bunătatea îi sunt asociate calității, înseamnă noblețe și echilibru, prin aceste calități iți poți ordona viața. Aceste învățături ar trebui să ne călăuzească în relațiile noastre cu semenii.

Impartaseste mesajul cu toți ceilalți, ajuta – i și pe alții indiferent de gen, de religie, de rasa sau orientare sexuala.,,loved”

COMMENTS

DISQUS: 0