Și tu poți sprijini Asociația Zâmbește cu mine

Să ajuți pe cei aflați la nevoie, să faci un bine cuiva care nu are mijloacele necesare unui trai decent aduce căldură și bucurie în sufletul fiecăruia. Ne simțim împliniți atunci când vedem zâmbetul recunoștinței pe fețele celor pe care-i ajutăm, o expresie care poate înlocui o mie de cuvinte. Controalele stomatologice nu mai țin de domeniul imposibilului și nu mai reprezintă un obiect de neatins, chiar și pentru cei care nu își permit financiar un asemenea lux.

Asociația dentar-umanitară „Zâmbește cu mine” vine în sprijinul persoanelor defavorizate, punând la dispoziție servicii stomatologice primare gratuite, pentru a aduce în viața acestora, zâmbetul mult dorit. Și tu poți sprijini asociația, astfel că oamenii sunt încurajați să se implice și să ajute pe cei aflați în nevoie. Atât persoanele fizice, cât și organizațiile private pot dona pentru susținerea cauzei.

Donațiile în cadrul asociației se pot face în contul: RO48BTRLRONCSOC575646601 și împreună cu medicii voluntari putem să aducem zâmbete pe chipurile oamenilor.

Află mai multe: https://www.facebook.com/Asociatia-Zambeste-cu-mine-103914525047445

Cine se califică pentru un control stomatologic gratuit?

  • copiii orfani beneficiază de un tratament 100% gratuit;
  • persoanele fără venituri pot dona 10 lei asociației și vor beneficia de tot tratamentul gratuit;
  • persoanele cu venituri cuprinse între 0-500 lei donează 25% din prețul tratamentului și beneficiază de 75% gratuit;
  • persoanele cu venituri între 500-1000 lei donează 50% din prețul tratamentului și beneficiază de 50% gratuit.

Puteți beneficia de servicii stomatologice gratuite în cadrul Asociației dentar-umanitare „Zâmbește cu mine” dacă îndepliniți următoarele criterii:

  • sunteți cetățean român;
  • aveți o adeverință de la Administrația Financiară, care să ateste veniturile lunare;
  • sunați pentru o programare la numărul de telefon 0722.187.200;
  • Împreună cu adeverința și o copie după cartea de identitate vă prezentați la sediul Asociației dentar-umanitare „Zâmbește cu mine”, când sunteți programat.

 

COMMENTS

DISQUS: 0