Simona Chițac a primit premiul pentru  ,,European Aesthetics Achievement of the Year” – Legacy Med Anti-Aging & Aesthetic Clinic,  la gala I Success Awards – Monaco Edition

Simona Chițac a primit premiul pentru  ,,European Aesthetics Achievement of the Year” – Legacy Med Anti-Aging & Aesthetic Clinic,  la gala I Success Awards – Monaco Edition

A patra ediție internațională a Galei I Success Awards și-a anunțat câștigătorii în cadrul unui eveniment spectaculos, miercuri seară, 6 octombrie  la Hôtel Hermitage Monte-Carlo.

Oameni de succes din toată lumea au făcut schimb de experiență într-un cadru de networking exclusivist.

PREMIILE I SUCCESS SCRIU ISTORIE… DIN LOCURI ISTORICE

Pentru că decorul trebuie să fie, de fiecare dată, pe măsura invitaţilor, ediţiile I Success sunt organizate în acele locuri unde rafinamentul şi eleganţa îşi dau mâna. Nici evenimentul de acum nu a făcut excepţie de la regulă: un palat din Monaco, listat ca monument istoric, i-a fost gazdă. Este vorba Hermitage, un hotel de cinci stele, în stilul Belle Epoque, amplasat în Monte Carlo, punctul turistic al principatului. A fost spaţiul ideal, unde invitaţii de seamă au putut experimenta confortul, la superlativ, şi de unde s-au putut bucura de tot ce are Monaco mai frumos de oferit.

 

După succesul impresionant repurtat în luna iulie în Cannes, I Success Awards Gala a strălucit pe covorul roşu la Monaco.  Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Forbes Monaco, SuperFilm Studios şi Welthee. Evenimentul a fost produs de către Eduard Irimia, producător international,  CEO al  SuperFilm Studios şi preşedinte al juriului I Success.

În cadrul evenimentului, Simona Chițac a primit premiul pentru European Aesthetics Achievement of the Year” – Legacy Med Anti-Aging & Aesthetic Clinic

După 9 ani de evenimente în România, anul acesta ne-am extins pe plan internațional cu scopul declarat de a face din această gală un eveniment de referință la nivel global. Vrem și, iată, reușim să promovăm oameni de succes din toată lumea pentru inovația adusă în business și să le oferim experiențe inedite într-un cadru de networking exclusivist”, au declarat Oana Irimia și Flavia Covaciu, fondatoarele brandului I Success.

În cadrul evenimentului din 6 octombrie 2021, găzduit de impresionantul Hôtel Hermitage Monte-Carlo, au fost recompensați pentru meritele lor oameni de afaceri importanţi din Emiratele Arabe, Rusia, Franţa, Anglia, Germania, Italia, Spania, Suedia şi România, antreprenori  care au adus inovație în business, staruri internaționale care și-au câștigat rolul de lideri ai unor generații întregi, influenceri urmăriți de milioane de admiratori şi artiști de talie mondială.

“VOCEA PRINCIPATULUI MONACO”, SPECTACOL LA GALELE I SUCCESS

Ediţia actuală s-a bucurat de muzica live a lui Alan Landry, supranumit „Vocea principatului Monaco”, un pianist şi cântăreţ care se numără printre cei mai apreciaţi artişti din întreaga lume. Alan a devenit cunoscut datorită energiei şi strălucirii pe care le conferă tuturor evenimentelor la care participă. De-a lungul carierei, Alan Landry a făcut spectacol în faţa unor personalităţi precum Beyonce, Bill Gates, Billy Joel ori Mariah Carey, cu ajutorul celor patru mii de melodii din repertoriul său.

Pe raftul cu trofee primite de-a lungul vremii, Alan Landry a adăugat acum un nou premiu: o distincție, în semn de apreciere, din partea echipei I Success.

 

I SUCCESS AWARDS ÎȘI CONTINUĂ CĂLĂTORIA!

I Success Awards promite și alte gale, în cat mai multe puncte esențiale, nu doar din Europa, ci din lumea întreagă. Londra, Paris, Ibiza, New York, Miami sau Tokyo sunt destinații care vor fi cucerite, în viitor, de evenimentul care a luat naștere în urmă cu nouă ani, din dorința antreprenoarelor Oana Irimia și Flavia Covaciu de a face cunoscute, la nivel global, povești de succes.

Evenimentul de la Monaco a fost prezentat de Forbes Monaco, în coproducţie cu SuperFilm Studios. Lista completă a marilor câştigători I Success Awards octombrie 2021 o regăsiţi în rândurile următoare:

 1. Alina Munteanu- Support and Development of Individuals with Neurodevelopmental Disabilities
 2. Cristian Voaideș – The Best Token App
 3. Luiz Costa Macambria – Media Entrepreneur of the Year
 4. Sarah Noura Arif – Expert in Development Strategy and Communication
 5. Jessica Chaijaya – The Best natural anti-aging skin care
 6. Grace Bian – Excellency in Health Care and Life Science in BioTechnology of Longevity
 7. Till Kretzschmar – Excellency in production/ Best supplier of rapid tests
 8. Lu Gao – Best Chinese Art and Culture Ambassador
 9. Șerban Constantinescu – The Best Start Up for Entertainment Concept High level
 10. Ahmed Manaa – Excelency in Inteligence Security for partners
 11. Simona Chițac – European Aesthetics Achievement of the Year, Legacy Med Anti-Aging & Aesthetic Clinic
 12. Anamaria Prodan – Excellency as Football Agent
 13. Antonio Caliendo – Excellency career as International Football Agent
 14. Elena Laura Răcaru – Excellence in Media and Communication
 15. Angelo Bassi – Excelence in film production
 16. Patrick Baiata – Best Security&Detective Company
 17. Alan Landry – Successful Personality

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0