„Terapia Vampir” pentru scalp – tratamentul minune al Adinei de la Heaven

„Terapia Vampir” pentru scalp – tratamentul minune al Adinei de la Heaven

Adina Postelnicu (ex Heaven) pune mare preț pe sănătatea și frumusețea podoabei capilare, așa că a ales Terapia PRP pentru scalp. Având un stil de viață extrem de activ, artista a vrut să își stimuleze țesutul capilar. Soluția modernă și 100% naturală la care a apelat celebritatea este „Terapia Vampir”. Spre deosebire de alte proceduri minim invazive prin care este întinerită pielea, aceasta acționează în timp, iar rezultatele sunt de durată. Pentru a stimula creșterea firelor de păr, ea a mers la Dr. Alin Bortolini de la „Be Perfect”. Iar fanii sunt surprinși de rezultatele care deja sunt vizibile pe părul frumos al blondinei.

 

Ce beneficii are PRP-ul pentru scalpul Adinei

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își modifică aspectul, iar cauzele îmbătrânirii sunt diverse: de la starea generală de sănătate, până la stilul de viață. Astfel, pentru a scăpa de amprentele lăsate de timp, Adina l-a ales pe Dr. Alin Bortolini, care realizează tratamente ce redau tinerețea, elasticitatea pielii, dar și capacitatea de regenerare proprie a acesteia. PRP-ul este una dintre cele mai apreciate proceduri de către Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu: „Consider că acest tratament este boosterul perfect pe care îl pot oferi scalpului meu. Mereu am avut grijă de imaginea mea, iar cum sunt mereu pe scenă, în lumina reflectoarelor, și am păr blond, orice neregulă poate fi sesizată rapid. Îmi place enorm că PRP-ul rezistă o perioadă îndelungată și că nu va fi nevoie de alte proceduri, deoarece timpul este foarte prețios.”

Dr. Alin Bortolini, fondatorul Be Perfect: „Acest tratament ajută organismul să se vindece singur, fără să fie folosite substanțe chimice. Astfel, Adina nu ar putea avea probleme de tipul alergiilor sau a infecțiilor, având în vedere că plasma provine din sângele ei. PRP-ul o va ajuta pe Adina să aibă un păr mai des, dar și îi cadă mai puține fire. Mai mult, această procedură se adresează tuturor persoanelor care vor să prevină îmbătrânirea pielii. Rezultatele vor fi naturale, iar regenerarea pielii va fi considerabil îmbunătățită.”

 

Cum efectuează un medic estetician profesionist PRP

„Terapia Vampir” este una modernă și revitalizează țesuturile. Ea presupune recoltarea propriului sânge și reinjectarea lui după ce este procesat. Dr. Alin Bortolini recoltează în jur de 20 de mililitri de sânge din braț, pe care apoi îi prelucrează și centrifughează, tocmai ca să obțină o plasmă bogată în trombocite.

Procedura de injectare a scalpului Adinei a durat undeva la 30 de minute, iar apoi și-a putut relua activitățile în scurt timp. Însă, înainte de începerea terapiei, Dr. Alin Bortolini s-a asigurat că totul este în regulă, dar și că starea de sănătate a vedetei o permite. În timpul procedurii a fost aplicată o cremă anestezică, pentru ca artista să nu simtă absolut nimic. Ulterior, după realizarea tratamentului, la nivelul scalpului se poate vedea o ușoară roșeață și mici umflături la locul injecțiilor. Însă, medicul estetician ne asigură că este normal.

 

Părul Adinei arată perfect după doar câteva ședințe de PRP

PRP (Platelet-Rich Plasma/Plasma bogată în trombocite) a stimulat formarea de noi celule în scalpul Adinei, de fiecare dată când a fost injectată. Vedeta a reușit să obțină un păr mai bogat și s-a arătat tot mai încântată de la o ședință la asta, deoarece rezultatele apăreau treptat.

Dr. Alin Bortolini, fondatorul Be Perfect: „Dacă pentru terapiile de rejuvenare PRP sunt necesare între trei și șase ședințe de-a lungul unei luni calendaristice, în cazul căderii părului, este vorba despre mai multe. Tratamentul poate consta în 6-10 ședințe de două ori pe lună, iar apoi, acestea se fac lunar, tocmai ca pe termen lung să se ajungă doar la una sau două sesiuni anual.”

 

Cu ajutorul PRP, Adina Postelnicu se bucură de un păr care crește mai puternic, mai dens, iar șansele căderii firelor de păr au scăzut extrem de mult. Pentru a obține un rezultat excepțional ca al Adinei, Dr. Alin Bortolini, specialist în chirurgie plastică şi estetică vă aşteaptă la sediul de pe Strada Povernei, la numărul 20, București. O consultație va fi esențială înainte de a realiza această procedură extrem de benefică pentru scalp.

 

Alte date de contact pot fi regăsite mai jos:

0767 373 328 / [email protected]

https://beperfect.ro/

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

https://www.facebook.com/dr.bortolini/

https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

 

COMMENTS

DISQUS: 0