Selina, iubita lui Victor Slav, schimbări în prag de vară

Selina, iubita lui Victor Slav, schimbări în prag de vară

Victor Slav i-a lăudat în nenumărate rânduri frumuseţea şi a spus că este femeia care îi aduce liniştea, însă ştiţi la ce trucuri apelează iubita sa ca să îşi menţină imaginea impecabilă? Selina nu se sfieşte să treacă pragul clinicilor estetice de renume, pentru a-şi pune şi mai bine în evidenţă trăsăturile cu care natura a înzestrat-o. Am aflat de la specialiştii Beauty Art Aesthetics spre ce proceduri extrem de în vogă s-a orientat acum!

 

 

SELINA A APELAT LA CEA MAI NOUĂ TEHNICĂ DE INJECTARE A BUZELOR

Cu doar o lună înainte de sosirea verii, Selina şi-a dorit câteva schimbări de ordin estetic, făcute cu bun gust şi cu delicateţe. Drept care, a apelat, fără să stea pe gânduri, la cea mai populară tehnică de injectare a buzelor, inspirată de frumuseţea păpuşilor. La clinica Beauty Art Aesthetics, Russian Lips a devenit cea mai cerută procedură, tocmai datorită rezultatelor sale spectaculoase!

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „La sugestiile specialiştilor noştri, Selina s-a orientat către tehnica Russian Lips pentru a adăuga mai mult volum buzelor, dar şi pentru a crea simetria perfectă. Datorită acestei tehnici exclusive, buzele par mai pline, dar mai înguste, creând profilul perfect.”

În puncte-cheie, specialiştii Beauty Art Aesthetics injectează acidul hialuronic, cea mai căutată substanţă de umplere din cabinetele esteticienilor. Datorită experienţei medicilor şi tehnicii inedite, puteţi uita de efectul nedorit numit „duck face.”

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Prin tehnica Russian Lips obţinem un efect de lifting al buzei superioare. Practic, buzele vor căpăta volum pe verticală, nu pe orizontală, aşa cum se întâmplă în mod clasic. Buzele vor deveni instantaneu mai hidratate și perfect conturate.”

Procedura nu este deloc dureroasă, căci se realizează sub efectul cremei anestezice, însă este mult mai migăloasă comparativ cu alte tehnici de injectare. Selina a petrecut puţin mai mult de jumătate de oră pe scaunul specialiştilor Beauty Art Aesthetics.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Pentru că se regăseşte şi în mod natural în organismul nostru, acidul hialuronic este extrem de benefic. Dacă la primele injectări trebuie să revenim la cabinetul esteticianului cam la jumătate de an, pentru a repeta procedura, în timp, vom rări vizitele la specialişti. În orice caz, hidratarea post intervenţie este esenţială pentru a ne bucura vreme îndelungată de efectele minunate ale acidului hialuronic.”

 

IUBITA LUI VICTOR SLAV ÎNTÂMPINĂ VARA CU UN TEN PERFECT

Și tot în cadrul aceleiași vizite la specialiștii în frumusețe de la Beauty Art Aesthetics, Selina a decis să apeleze la o altă procedură extrem de căutată de femeile de pe întreg mapamondul: injectările cu botox!

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Toxina botulinică are o putere uimitoare asupra ridurilor noastre. Deși, în general, recomandăm la nevoie tratamentul cu botox după vârsta de 25 de ani, în cazul Selinei am apelat la procedură tocmai pentru a menține aspectul frumos și neted al tenului. Injecțiile au fost făcute în zona ochilor, dar și în zona frunții, pentru a stopa formarea liniilor fine.”

Injectată direct în mușchi, toxina botulinică are un efect doar local. Practic, blochează pentru o perioadă de timp transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali către mușchii din zona în care s-a efectuat tratamentul, ne explică specialiștii Beauty Art Aesthetics. Astfel, mușchii se relaxează, iar ridurile nu mai sunt scoase în evidență.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Dacă vreți să încercați și voi tratamentul ales de Selina trebuie să știți că botoxul nu poate opri procesul de îmbătrânire, însă, cu siguranță, va încetini formarea ridurilor, eliminându-le totodată pe cele existente.”

 

 

Premiată în nenumărate rânduri pentru rezultatele spectaculoase, Beauty Art Aesthetics, clinica dedicată procedurilor non și minim invazive, este alegerea numărul unu a vedetelor din România! Pentru a afla ce alte intervenții de ultimă generație efectuează medicii de aici, vă invităm pe site-ul oficial al locului dedicat frumuseții noastre: https://beautyartaesthetics.ro/

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • [email protected]
  • 0722 296 007

COMMENTS

DISQUS: 0