Tu ce faci de paști? Îți propunem o zi de detox pentru suflet și idei de cadouri pentru cei dragi

Tu ce faci de paști?  Îți propunem o zi de detox pentru suflet și idei de cadouri pentru cei dragi

Tu ce faci de paști?
Îți propunem o zi de detox pentru suflet și idei de cadouri pentru cei dragi

Alegerea cadoului de Paște, pentru familie,  prieteni sau alte persoane dragi ție , este o decizie destul de dificila.  Gusturile sunt diferite și cum nu știi dacă persoanei respective îi va plăcea sau nu ceea ce i-ai ales. De Paște vrei sa vezi zâmbetul pe buzele tuturor persoanelor dragi, iar daca ești în pană de idei, nu îți face griji, noi avem soluția pentru cele mai inspirate cadouri de Paște!

Dacă stai să te gândești cam care este punctul comun al majorității oamenilor în ziua de astăzi? Ai ghicit! Stresul! Fiecare dintre noi când se acumulează stresul căutăm sa ne relaxăm și sa stăm deoparte de tehnologie așa ca noi va recomandam: pentru mame, pentru femei, iubite, soții, pentru domni,cred ca o carte bine aleasa este un cadou cum nu se poate mai nimerit. Așadar va recomandam cartea ,,Conjugat la feminin „de Simona Musca – o carte care , așa cum a scris și autoarea , se citește cu sufletul ducandu-va într-o lume a gandurilor si cuvintelor.

Este o carte care te va relaxa, o carte nu numai despre femei , ci mai degrabă cu și despre oameni. Este cadoul perfect pentru Paște atât pentru familie cât și pentru prieteni .

Pentru a comanda aceasta carte trebuie doar sa intrați pe aceste site-uri : http://carturesti.ro/carte/conjugat-la-feminin-1661252?p=1  sau  https://bookzone.ro/produs/conjugat-la-feminin/

,Pastele” este un prilej perfect pentru a oferi și a primi cadouri și familiei și toți cei dragi cu care împarți lumina și căldură.
Cadourile de Paște te ajuta sa-ti exprimi dragostea față de membrii familiei și rude intr-un mod cu totul deosebit. Ofera-le cele mai frumoase cadouri de iepuraș cu ocazia unei sărbători cu totul speciale. Așadar, ar fi bine să le încălzești inima cu un cadou pe măsură! Iar dacă vreți alte cadouri noi avem o lista de sugestii pentru fiecare persoana dragă.

Pentru alegerea cadoului de Paște potrivit din familie trebuie sa și în vedere ce cadouri le plac :cadourile tradiționale, cadouri neobișnuite sau chiar mai puțin convenționale pentru asta trebuie să știi la fiecare caracterul și personalitatea așadar va ajutam cu câteva idei:

Cadouri pentru bărbați și tați : un glob de birou cu joc de cărți și zaruri sau pentru plăceri nevinovate și vicii ,,trabucuri, o scrumieră deosebita sau un port trabuc din piele, desfacator de sticle alături de sticla preferată de whisky, o cutie pentru ceasuri.
Cadouri pentru mame și femei -cadoul pentru mamă de Paște e un semn de recunoștință, așadar puteți sa-i faceți un cadou, intuiește -i aceste mici necesități și daruieste-i un set de baie cu prosop personalizat , uleiuri și spumante de baie ,o trusă de farduri sau o trusa de manechiura.

Pentru bunici cadouri simbolice, cum ar fi :un tablou pictat cu tine pe care îl va privi în fiecare zi, obiecte decorative și ghivece cu flori.

Și nu în ultimul rand cadourile pentru cei mici, lor nu prea le pasa de ce fel de cadou primesc , copiii vor doar sa primească cadouri. Deci de Paște sa-i facem fericiți și pe acești mici îngerași și oferindu-le cadouri deosebite .Zâmbetul lor atunci când primesc cadouri cu siguranță te vor face și pe tine fericit.

 

Paște fericit, va dorim!

COMMENTS

DISQUS: 0