Unde se poate monta balustrada din sticlă securizată și care sunt principalele motive ale acestei alegeri?

Unde se poate monta balustrada din sticlă securizată și care sunt principalele motive ale acestei alegeri?

Traversăm o perioadă aflată în plină schimbare, ne dorim să locuim în case spațioase, să avem la dispoziție cât mai mult spațiu deschis, să respirăm aer curat și să nu fim constrânși de pereții mult prea sufocanți. Așa că fiecare domeniu evoluează și, pentru a ține pasul cu tendințele actuale, se caută soluții optime de creare a un spațiu potrivit pentru fiecare dintre noi. Balustrada din sticlă securizată reprezintă un element decorativ de actualitate ce poate fi utilizat atât la interior, cât și la exterior. Ea oferă locuinței un aer lejer, de libertate totală, de transparență și mai ales, luminozitate. Toate acestea transformă o zi banală petrecută între cei patru pereți într-una memorabilă, iar casa devine o locuință modernă, amenajată cu mult bun gust și rafinament.

 

De ce să alegi balustrada din sticlă securizată?

Sticla securizată este un material complex, produs prin încălzirea la o temperatură de aproximativ 650 grade Celsius, punct în care aceasta începe să se înmoaie, urmată de o răcire rapidă, creând astfel o compresie puternică. Procesul de încălzire și apoi cel de răcire este efectuat electronic și influențează fundamental calitatea. Mai mult, sticla nu se demodează în timp aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat, indiferent că este vorba de zone comerciale sau rezidențiale. Balustradele din sticlă, transparente și fără ramă sunt alegerea potrivită pentru a crea acea iluzie de libertate.

“Am pornit la un drum foarte greu și anevoios, însă cu multă muncă și dorința de a face lucrurile puțin diferit, am reușit și am demonstrat că putem oferi servicii premium la prețuri avantajoase. Niciun proiect nu este prea mic sau prea mare pentru noi. În acest moment, balustradele din sticlă securizată sunt cea mai bună opțiune pentru crearea unui spațiu cald, primitor, relaxant și elegant,” declară Emil Preda, fondatorul Vega Prod Sistem.

De asemenea, există sisteme variate de prindere, din inox, aluminiu sau lemn, cu sau fără mână curentă, ce pot satisface orice cerință de design sau de securitate. Balustradele din sticlă securizată puse la dispoziție de Vega Prod Sistem sunt de patru tipuri: VS1, VS2, VS3 și modelul Spider.

Ce le diferențiază?  

 1. VS1 – balustrada din aluminiu cu sticlă între montanți
 • Prindere laterală sau pe pardoseală
 • Mână curentă rotundă sau rectangulară
 • Picior pătrat de 40mm x 40mm

 

 1. VS2 – balustradă din sticlă cu prindere în profil
 • Profi șină
 • Mână curentă de 60mm x 25mm
 • Picior pătrat de 40mm x 40mm
 • Culoare: bronz

 

 1. VS3 – balustradă din sticlă laminată și securizată 8.2.8
 • Profi continuu din aluminiu eloxat
 • Mână curentă profil U
 • Posibilitate vopsire profil orice RAL

 

 1. Model Spider – balustradă din sticlă cu prindere în puncte
 • Prindere laterală
 • Mână curentă profil U
 • Spideri culoare argintiu sau bronz

Tu pe care îl alegi?

 

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: [email protected], www.vegaprod.ro.

COMMENTS

DISQUS: 0