Cinci pasi pentru un corp de invidiat!

Cinci pasi pentru un corp de invidiat!

Ai celulita sau corpul tau nu arata cum iti doresti? Afla sfatul specialistului!

Carmen Barcan, terapeut

Remodelarea corporala cea mai rapida se obtine cu ajutorul tehnologiei moderne medicale. In functie de problema, terapeutul Carmen Barcan gaseste solutii sanatoase de remediere, dezvaluindu-ne pasii pe care trebuie să-i urmăm astfel încât să avem un corp mai suplu!

1) Increderea in propria frumusete este de nepretuit si am putea spune, vitala pentru o obisnuinta sanatoasa!
,,Viata inseamnă frumusete inainte de toate! Frumusețea interioara este de neegalat pentru mine! Iti da o strălucire aparte, te face OM, pana la urma! Omului adevărat nu-i lipsește frumusețea interioară, indiferent de timp, spațiu și problemele cu care se confrunta. Am învățat, din familie, că frumusețea vine atât din disciplina ritualurilor de îngrijire, cât si din încredere și stima de sine. Increderea este importanta în orice tip de relație, este primordiala, este baza! Nu poți sa construiești nimic dacă nu exista incredere. În programul de slăbire este nevoie de susținere permanenta din ambele părți – aceasta se numește incredere! Este drumul sigur spre reusita! Nimic mai mult!”

2) ,,Un stil de viata sanatos” – auzim frecvent acest lucru, dar oare stim cu adevarat ce inseamna?,,Stilul de viata sănătos înseamnă absolut totul: iubire, frumusete, prospețime – acuratete, zic eu! Tot ce starneste admirația si respectul celorlalți înseamnă un stil de viata sănătos! Un exemplu bun pentru ceilalți din toate punctele de vedere!”

3) Suntem mereu pe graba, intr-un ritm alert, neglijam mesele, nu ne mai consideram pe primul loc dar, cu toate acestea, ne dorim un stil de viata sanatos. Cu cat esti mai organizat, cu atat este mai usor sa adopti un stil de viata echilibrat in care sa respecti cateva principii de baza si un plan alimentar sanatos.,,Stilul de viata echilibrat trebuie sa existe chiar și în cazul unui program necontrolabil! Se spune ca ne luam masuri de precauție! Ne adaptam zi de zi, gasind o soluție de rezolvare! Pana la urma suntem foarte importanți, nu- i asa?”

4) Atunci cand vine vorba de sport este important sa stim cand trebuie inceput. Practicarea unui sport in mod regulat presupune desciplina! Multa desciplina!
Cu toții știm că sportul are un efect benefic asupra stării noastre fizice. Vestea bună este că activitățile fizice ne aduc și o serie de beneficii emoționale.
,,Miscarea fizica este pentru mine de neegalat. In schimb, nu o recomand la începutul procesului de slăbire, cel puțin pentru cei care beneficiază de serviciile mele! Cand ajung intr-o anumita etapa, da! Lucram in paralel! Depinde de kilogramele avute, răspunsul depinde de mulți factori, dar în principiu sunt de acord cu mișcarea fizica, eu practicând atletismul! Emoțiile fac parte din ceea ce vrem sa obținem. Tot ce este bun și frumos se obține cu greutate! Deci, avem nevoie de emoții puternice, indiferent de natura lor! Terapeutul va știi sa le gestioneze in asa fel încât beneficiarul programului sa fie intotdeauna pe plusvaloare.”

5) Menținerea siluetei este o provocare poate mai mare decât slăbitul în sine pentru multe persoane care vor să slăbească și care se concentrează doar pe dietă și pe efectele ei imediate.
,,Simplu, în timpul procesului de slăbire invatam si menținerea! Este ca atunci când te învață cineva sa conduci si tot atunci iti povestește despre pericolul din trafic. Un terapeut priceput te învață înainte ca tu sa termini programul de slabire ce înseamnă mentinerea. Disciplina va fi mereu, iar ședințele la terapeut din când în când!”

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0