Vedete şi antreprenori români, eveniment de covor roşu, în Bucureşti! Gala Health, Beauty and Lifestyle, ediţia de primăvară, şi-a desemnat câştigătorii!

Vedete şi antreprenori români, eveniment de covor roşu, în Bucureşti! Gala Health, Beauty and Lifestyle, ediţia de primăvară, şi-a desemnat câştigătorii!

Health, Beauty and Lifestyle, evenimentul cu tradiţie marca I Success, care premiază realizările notabile din mediul antreprenorial, şi-a desemnat câştigătorii, în cadrul primei gale din anul 2024! Zeci de vedete şi de antreprenori s-au întâlnit pe covorul roşu, şi-au celebrat reuşitele şi au primit trofee pentru contribuţia lor în cele mai variate domenii de activitate. Ca de fiecare dată, Health, Beauty and Lifestyle a avut şi o importantă componentă caritabilă!

Gala Health, Beauty and Lifestyle şi-a desemnat câştigătorii!

Cătălin Botezatu, premiu pentru „Excelenţă în Fashion”

Peste 50 de invitaţi au fost premiaţi în cadrul galei Health, Beauty and Lifestyle, care a avut loc pe data de 19 martie 2024, la salonul de evenimente Royal Palace Ballroom, de lângă Bucureşti. Printre câştigători se numără şi emblema modei româneşti, Cătălin Botezatu. Celebrul designer vestimentar a fost recompensat cu trofeul Excelenţă în Fashion”, pentru munca din atelier şi de pe podiumurile prestigioase din lume. Cu această ocazie, Cătălin Botezatu a dezvăluit şi câte premii a adunat de-a lungul carierei sale: „Este al 321-lea trofeu pe care îl primesc! Fiecare premiu în parte înseamnă ceva pentru mine. Sper să nu îi dezamăgesc niciodată pe consumatorii de modă Cătălin Botezatu şi, implicit, pe fani!”

Gala Health, Beauty and Lifestyle i-a dus un premiu şi Anisiei Gafton. Actriţa de comedie a devenit „Best Stand-up Female Comediant”. Pentru prima dată la eveniment, Ana Violeta Bănică, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică, şi-a ridicat trofeul pentru Voluntariat şi organizarea Conferinţei Internaţionale FDRMUN”, graţie evenimentului care a avut loc la Palatul Parlamentului şi care a reunit liderii de mâine, în dezbaterea celor mai importante subiecte ale momentului de la nivel mondial.

Trofee s-au acordat şi pentru muzică! Artista Amna, recunoscută în industrie pentru cântecele cu mesaje emoţionante, a fost recompensată cu premiul Best emotional message songsşi şi-a exprimat recunoştinţa pe Instagram: Sunt fericită că muzica pe care o cânt ajunge la sufletele voastre! Împart acest premiu cu jumătatea mea muzicală, Robert Toma, omul care este în spatele muzicii mele de mai bine de 10 ani!”, a transmis artista fanilor.

Medicina frumuseţii, în prim planul evenimentului Health, Beauty and Lifestyle

Gala Health, Beauty and Lifestyle a pus în lumină şi poveştile celor care creează frumosul, dar din spatele reflectoarelor: doctorul Dana Bratu, unul dintre cei mai titraţi experţi în estetică din ţară, a fost numit „Cel mai influent medic dermatolog din România”, graţie rezultatelor naturale obţinute prin cele mai căutate proceduri de înfrumuseţare: Este, cu siguranţă, un premiu care mă onorează şi îmi dă cumva un boost de încredere că ceea ce fac, fac bine şi că aduc fericire în viaţa pacientelor mele!”, a declarat specialistul pe scena evenimentului.

Un alt creator de frumos care a fost recompensat pentru contribuţia adusă medicinei estetice este şi doctorul Alin Bortolini, specialist în chirurgie plastică şi estetică, renumit pentru soluţiile personalizate oferite pacienţilor. Specialistul a primit trofeul pentru Servicii medicale de top în Chirurgia Estetică”. Totodată, doctorul Oana Manciu, un alt nume care activează în industria frumuseţii, s-a făcut auzit la gală prin primirea premiului Realizări remarcabile în proceduri de chirurgie plastică-estetică” şi le-a împărtăşit invitaţilor puţin din parcursul său profesional: Pentru mine premiul este, realmente, o onoare, mai ales că vine după un an provocator, în care mi-am deschis propria clinică, am mărit echipa şi am extins lista de proceduri medicale şi estetice. 2024 se anunţă un an şi mai frumos, şi mai plin de proiecte!”

Care sunt brandurile momentului, premiate la evenimentul de gală

Şi pentru că, de-a lungul timpului, evenimentul s-a impus şi drept un promotor al afacerilor cu potenţial, ediţia de la început de 2024 a adus în atenţie şi povestea mai multor branduri în plină expansiune. Beudis Design, care creează zilnic concepte unice, adaptate perfect stilului şi dorinţelor clienţilor, prin colecţii de tapet şi tablouri de înaltă calitate, a fost recompensat cu trofeul „Excelență în producția de Fototapet și Crearea de Atmosfere Interioare Unice”.

Esenzio, în schimb, un showroom boutique care propune soluţii premium pentru designul confortului termic şi pentru cele mai personalizate băi, a primit titlul Excelenţă în promovarea caloriferelor decorative şi a băilor de lux personalizate”, premiu care a fost ridicat chiar de către reprezentantul companiei, Dragoş Antonache. Tot din zona amenajărilor şi construcţiilor de succes a venit şi trofeul pentru Leadership în real estate”, acordat noului reper în materie de lux şi confort din inima Bucureştiului, Central Address Residence, un ansamblu rezidenţial cu apartamente spaţioase, perfecte pentru omul modern.

Gala Health, Beauty and Lifestyle 2024 a fost şi despre sănătate: brandul cu tradiţie Redis Nutriţie, recunoscut încă din anul 1997, a primit premiul „Cel mai popular baton nutritiv folosit în dietele pentru slăbit”, graţie succesului de care se bucură celebrul Fibrobar R, cu ceai verde.

 

Parfum de reuşită, încă de la prima gală a anului

Şi zona de parfumerie a fost bine reprezentată la eveniment! Mysu Perfume, brandul care s-a făcut remarcat pe piaţa românescă prin adoptarea conceptului de lux accesibil, a fost recompensat cu titlul „Maeştri ai calităţii olfactive, pentru excelarea  în arta de a crea parfumuri care definesc și îmbogățesc conceptul de eleganță și lux accesibil”. Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria frumuseţii, brandul a cucerit românii şi româncele cu aromele potrivite pentru orice stare, vândute în ambalaje elegante. Prezent pentru prima dată la gala Health, Beauty and Lifestyle, Mysu Perfume a oferit fiecărui invitat un parfum cadou.

Health, Beauty and Lifestyle, susținător al cauzelor nobile

Gala și-a câștigat o reputație notabilă nu doar pentru că aduce împreună personalități din domenii diverse, ci și pentru că promovează cazuri care au nevoie de sprijin. Invitații au putut afla mai multe despre I Success Foundation, organizația non-profit dedicată promovării unei societăți mai incluzive, organizării evenimentelor de conștientizare a autismului și, în general, susținerii cauzelor nobile. În acest context, psihologul clinician Crina Nedelcu a fost recompensată cu două trofee, unul dedicat contribuției la dezvoltarea metodelor de evaluare pentru copiii și adolescenții diagnosticați cu tulburarea de spectru autist și un altul, pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală, prin intermediul propriului centru.

 Printre altele, ne-am propus să aducem în prim-plan aspecte esențiale legate de autism, pentru a crește nivelul de înțelegere și de acceptare în rândul publicului larg. Vrem să sensibilizăm publicul larg cu privire la această caracteristică neurodivergentă, pentru a construi împreună o lume în care fiecare individ este valorizat și respectat în deplinătatea sa., au declarat fondatoarele conceptului I Success și ale I Success Foundation, Oana Irimia și Flavia Covaciu, în cadrul evenimentului.

Ediția de primăvară, spectacol complet

Dincolo de spectacolul premiilor, invitații au putut lua parte și la un show special: seara de gală a fost deschisă cu un număr „la înălțime”. Campionii naționali și internaționali la gimnastică artistică, Amelia Racea și Ștefan Muțiu au creat un moment unic – un număr de acrobație spectaculos, realizat chiar în fața invitaților. Evenimentul  a continuat și cu prezentări de modă: unul dintre momente i-a aparținut lui Ingrid Bulie, printre cei mai tineri designeri vestimentari din lume, care a adus în fața invitaților noua ei colecție de rochii pentru fete, ocazie cu care a fost recompensată cu trofeul „Next Star in Fashion. Totodată, brandul Silvyana Style a prezentat publicului linia de rochii dedicate micilor fashioniste, pentru sezonul primăvară-vară, evenimentul demonstrând, și de această dată, că reușește să fie mixul perfect între socializare și entertainment.

 Premiile Health, Beauty and Lifestyle, simbol al excelenţei

Premiile marca Health, Beauty and Lifestyle au devenit un simbol al excelenţei şi sunt considerate un semn al performanţei în industrie. Dincolo de recunoaşterea realizărilor, antreprenorii care sunt parte din povestea Health, Beauty and Lifestyle reuşesc să îşi extindă vizibilitatea afacerii lor şi să stabilească parteneriate de afaceri solide şi chiar să apară pe micile ecrane, în cadrul unor interviuri realizate de diverse posturi de televiziune. Evenimentul este, de altfel, recunoscut de ani întregi pentru relațiile de business fructoase pe care le leagă, aducând sub același acoperiș personalităţi care împărtăşesc apetitul pentru succes.

 „Prin conceptul Health, Beauty and Lifestyle, vrem să demonstrăm că frumuseţea îmbracă mai multe forme şi că poate veni din domenii diverse. Ne propunem ca şi în continuare să aducem în faţa voastră poveşti de succes, care merită promovate. Gala este o oportunitate de a onora, în fel propriu, contribuţiile remarcabile ale unor profesionişti şi branduri care aduc plus valoare imaginii ţării noastre prin activitatea desfășurată.”

(Flavia Covaciu și Oana Irimia, co-fondatoare I Success)

 Partenerii evenimentul au fost: Royal Palace Ballroom, Mysu Perfume, Sweet Moments, M Hospital, M Ambulanţa.

  Cele mai noi informaţii despre evenimentul următor apar pe reţetele de socializare ale conceptului HBL:

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR HEALTH, BEAUTY AND LIFESTYLE 19 MARTIE 2024 O REGĂSIȚI ÎN RÂNDURILE URMĂTOARE:

Crina Nedelcu – Contribuție Extraordinară în dezvoltarea metodelor de Evaluare, Intervenție specifică și Proiecte Inovatoare pentru Copiii și Adolescenții diagnosticați cu TSA în cadrul Fundației Neuroatipic/ Dezvoltarea Serviciilor de Sănătate Mintală Acordate Copiilor și Adolescenților la Nivel Gold Standard , prin intermediul Clinicii Neuroatipic

PhD. Oana Turcu Brancu  – Cea mai influentă comunitate online din industria cosmetică – Ardes.ro

Dr. Laura Diana Bota – Rezultate Excepționale în Transformarea Zâmbetului HANYDENTA

Dr. Oana Manciu – Outstanding Achievement in Aesthetic Plastic Procedures

Drd. Farmacist Cosmina Bengescu – Excelență pentru Inovație Farmaceutică în Prepararea  Tratamentelor cu Hormoni Bioidentici Crisia Farm

Ioana Călin – Excellence in Bridal Fashion Design L’Atelier Ioana Calin

Simona Biță – Performanță în Servicii Stomatologice NoaDent

Mysu Perfume – Maeștri ai calității olfactive, pentru excelarea în arta de a crea parfumuri care definesc și îmbogățesc conceptul de eleganță

Evonomix – Inovatori în Amplificarea Digitală pentru strategii digitale de impact

Dr. Dana Bratu – Cel mai Influent Medic Dermatolog din România

Redis Nutriție – Cel mai Popular Baton Nutritiv folosit în Dietele  de Slăbit Fibrobar cu Ceai Verde

Dr. Raluca Chivu – Viziune și Profesionalism atât ca Medic cât și ca Femeie de Afaceri

Ingrid Bulie – Next Star in Fashion

Dr. Călin Todoran – Rezultate Excepționale în Terapia Hormonală și Medicină Regenerativă

Ana Violeta Bănică  – Voluntariat și Organizarea Conferinței Internaționale FDRMUN împreună cu Echipa de Voluntari Adolescenți

Dr. Chirurg Oana- Cristina Talmaciu – Contribuție Remarcabilă în Chirurgie Dentară și Stomatologie Generală ONEDENT CLINIC

Valentina Manea  – Rezultate Excepționale în Oferirea de Proceduri Estetice si Tratamente Corporale Personalizate, Noam EstetX

Royal Palace Ballroom – Top Wedding Location

Dr. Cristina Munteanu  – Promotorul Sănătății Dentare în Sectorul 5, București Cris Smile Studio

Dragoș Antonache – Excelență în promovarea Caloriferelor Decorative și a băilor de Lux Personalizat Brandul Esenzio

Daniela Chelba – Performanță în Nutriție și  Educație Alimentară

Laura Lauran – Performanță în Dermatologie Estetică Dermetique

Cătălina Maria Gheorghe – Crearea celui mai Complex Curs de  Import și Vânzare Produse din China Import2Success

Cătălin Botezatu – Excelență în Fashion

Arganiae – Excelență în Calitatea Superioară a Uleiului de Argan 100% Pur

Carmen Barcan – Maestru în Transformare Corporală: Abilități Excepționale în Slăbire și Remodelare în Timp Record

Mihai Colesnicov – Antreprenoriat de Succes în Industria Modei Milo Couture

Zimbria  – Simbol al Calității în Gastronomia Românească

Adrian Lefter – Managerierea cu succes a agenției Adi Academy din Republica Moldova

Rina Gri și Alecs Năstoiu –  Excelență pentru dezbaterea și explorarea temelor „Sănătate mintală” și „Frumusețe naturală” prin limbajul cinematografic

Elena Cucicovschi – Proiectul premium Școala Gheișelor

18Gym Fitness&Beauty  – Expansiune și Performanță în Fitness

Amna – Best Emotional Message Songs

Elay Estetic Clinic – Rezultate Excepționale în Estetică Medicală

Liposuctie Non-Chirurgicală

Dr. Mourtada Sleiman – Rezultate Remarcabile în Chirurgia Maxilo-Facială și Plastica Feței French Clinique

Cristian Bozdoro – Performanță în Antreprenoriat &Investiții BOMBFIT

Cristina Rîșcanu – Inovație în Crearea Produselor de Top Reve Performanță în Arta Unghiilor

Beudis – Excelență în producția de Fototapet și  Crearea de Atmosfere Interioare Unice

Buticul Evei – Performanță în Modă

Iulia Szabo – Rezultate Remarcabile în Îngrijirea Pielii SkinCareByIulia

Aniela Ișlicaru Ciocoiu – Promovarea Artelor Decorative și a Designului Inovator Managing Design by Giorgio Graesan & Friends Craiova

Dr. Alin Bortolini – Servicii Medicale de top în Chirurgia Estetică

Patricia Bulie – Contribuție valoroasă în educația Copiilor Preșcolari prin programul Ingrid’s Club, Grădinița Maria Natalia

Gyu Make-up Artist – Performanță în Make-Up

Carmen Păducel – Inovație în Antrenarea Creierului BrainFIT-CLINICI de NeuroFeedback

Anisia Gafton – Best Stand-Up Female Comediant

Dr. Bogdan Furtună – Promovarea  Spitalului Clinic Colțea ”Let`s Make Colțea Great Again”

Mirabela Dauer – Premiul pentru Întreaga Carieră

Adelina Palaghia  – Rezultate Excepționale în Chiropodologie

Ștefania Putineanu – Performanță în Training și Aplicarea Extensiilor de Gene Beauty Lash Stefy

Devin – Excelență în susținerea sănătății

Alina Răducan – Managerierea cu Succes a Cofetăriei SweetMoments

Best Residence – Proiectul rezidențial al anului 2024

Central Address Residence – Leadership in real estate

Ion Prisecaru – Excelență în mentoratul și promovarea rețetei succesului

Art Dessert – Savoare și Inovație în Crearea de Deserturi

COMMENTS

DISQUS: 0