Zaynab, fiica Adinei Postelnicu, își face debutul în artă la tabăra de creație de la Valea cu Pești

Zaynab, fiica Adinei Postelnicu, își face debutul în artă la tabăra de creație de la Valea cu Pești

O nouă pasiune descoperită la doar 4 ani

Adina Postelnicu, membră a trupei Heaven, împărtășește cu bucurie despre descoperirea pasiunii artistice a micuței Zaynab Maria. La doar 4 ani, aceasta a luat primele ei cursuri de pictură, captivată de lumea culorilor și a formelor. Fiica talentată a artistei și-a impresionat mama cu abilitățile ei de mic artist, demonstrând un interes și un talent remarcabil în domeniul artistic.

O experiență de neuitat într-o tabără de creație la Valea cu Pești

Recent, Adina și Zaynab s-au bucurat de o experiență memorabilă într-o tabără de creație desfășurată la Valea cu Pești. Aflată la cea de-a șasea ediție, această tabără a reunit mai mulți artiști și pictori, oferind o atmosferă propice dezvoltării artistice. În cadrul acestei tabere, Zaynab a avut ocazia să lucreze alături de pictori consacrați ai țării, sub îndrumarea atentă a doamnei Maria Iacob. Rezultatul a fost primul ei tablou pe pânză, realizat cu uleiuri profesionale, o experiență care i-a adus micuței o bucurie imensă și o satisfacție de neegalat.

Surprize și emoții în tabăra de creație

Pe lângă experiența artistică, Adina a avut parte și de momente speciale de sărbătoare în tabăra de creație. Cu ocazia împlinirii a 45 de ani, artista a fost surprinsă plăcut de colegii și prietenii din breaslă, printre care se numără și Monica Anghel și Claudia Ghițulescu. Petrecerea organizată în cinstea ei a fost plină de emoție și bucurie, aducându-i Adinei sentimentul că este apreciată și iubită de cei din jurul ei.

Adina Postelnicu este recunoscătoare pentru toată dragostea și sprijinul primit din partea familiei, prietenilor și colegilor, iar micuța Zaynab continuă să își descopere pasiunea pentru artă în fiecare zi, sub îndrumarea mamei sale, deschizând astfel noi orizonturi în lumea picturii.

COMMENTS

DISQUS: 0