Totul despre cele mai populare extensii de păr! Află secretele unei podoabe capilare perfecte

Totul despre cele mai populare extensii de păr! Află secretele unei podoabe capilare perfecte

Extensiile de păr sunt cel mai popular şi rapid mod de a ne schimba look-ul şi, totodată, un vis împlinit pentru femeile care îşi doresc un păr mai voluminos şi mai lung. Însă pentru a ne bucura de rezultate spectaculoase, trebuie să ştim spre ce fel de extensii să ne îndreptăm şi către ce salon şi specialist să ne orientăm.

Experţii în frumuseţe de la Sungate Studio, un salon premium din Bucureşti, vă prezintă care este cel mai căutat tip de extensii la ora actuală, dar şi ce se poartă în materie de culori de păr, ca să vă bucuraţi de o transformare cu care nu veţi trece neobservată!

 

 

PĂR DE POVESTE, PRIN EXTENSII UNICE, DE LUX

Din dragoste pentru frumos şi calitate, salonul Sungate Studio, un loc destinat frumuseţii, care de un deceniu încoace le ajută pe femei să strălucească, a adus pentru prima dată în România extensiile din păr natural tip tape on marca SSS LUXURY HAIR EXTENSIONS, adică cele care se pot aplica prin intermediul unei bande adezive hipoalergenice. Uşor de purtat, extrem de confortabile, non-invazive pentru părul natural şi uşor de coafat, extensiile de acest gen au devenit alegerea numărul unu a femeilor care îşi doresc un păr perfect.

Alexandra Dumitru, fondatoarea salonului Sungate Studio ne dezvăluie mai multe despre acest tip de extensii, unice în România, care au ajuns şi extrem de iubite: „Vorbim despre o gamă de lux, din păr virgin, care provine de la un donator unic. Este un tip exclusivist, importat din Rusia, care se adresează celor mai pretenţioase femei. Extensiile de păr tape on reprezintă o tehnică revoluţionară.

 

CUM SE APLICĂ EXTENSIILE TAPE ON SSS LUXURY HAIR EXTENSIONS

Extensiile tape on se pot aplica doar la salon şi, deci, doar cu ajutorul unui expert în frumuseţe, ceea ce reprezintă un mare avantaj, căci garantează, prin profesionalismul specialistului, un efect extrem de natural. Unul dintre marile beneficii ale acestor extensii este că banda care la uneşte la capete este transparentă. Practic, odată aplicate, sunt aproape invizibile, deci nimeni nu va bănui că aţi apelat la ele vreodată.

Ce trebuie să ştiţi dacă ajungeţi pentru prima dată la salon şi vă doriţi o astfel de transformare? Specialiştii de la Sungate Studio ne-au povestit pe îndelete: „În primul rând,  extensiile tape on nu se lipesc pe pielea capului, ci se aplică foarte aproape de rădăcina părului, care, înainte de toate, trebuie să fie bine spălat şi bine uscat. Pentru a le monta, folosim tehnica sandwich, adică lipim două suviţe de extensii pe o şuviţă de păr. Nu folosim dispozitive speciale, şi asta pentru că acest tip de extensii asigură din start o fixare uşoară, accesibilă şi sigură.”

Deşi este un proces migălos, nu va dura mai mult de o oră să obţineţi un păr lung şi frumos.

 

PAŞI ÎN ÎNGRIJIREA EXTENSIILOR DIN PĂR NATURAL ACASĂ

Odată ce ieşiţi pe uşa salonului, este de datoria voastră să aveţi grijă ca rezultatul să se menţină cât mai mult timp. Un păr îngrijit este, până la urmă, un păr sănătos, iar specialiştii Sungate Studio vă vor recomanda produse adecvate de întreţinere şi şampoane hidratante speciale. Este esenţial să evitaţi folosirea celor care conţin alcool, pentru că extensiile voastre îşi vor pierde din luciu.

„Periatul extensiilor tape-on este foarte important! Preferabil, acesta este realizat folosind o perie profesională antistatică, ce nu electrizează părul. Părul trebuie periat în sensul de creştere, cu răbdare şi cu grijă, astfel încat sa nu se rupă.

Cât despre uscat şi coafat, extensiile tape on se comportă întocmai ca părul natural. Puteţi folosi produse de styling pentru realizarea oricărui tip de coafuri.

 

CÂT SE ŢIN EXTENSIILE TAPE ON SSS LUXURY HAIR EXTENSIONS ŞI CUM SE ÎNDEPĂRTEAZĂ

Extensiile tape on rezistă chiar şi opt săptămâni. După această perioadă este nevoie să reveniţi la salon, pentru o reîmprospătare a look-ului, din motive lesne de înţeles: banda care le susţine începe să se deterioreze, iar părul creşte.

Procesul de îndepărtare a extensiilor este unul la fel de simplu,  cum este şi cel de aplicare: prin intermediul unei soluţii speciale, expertul Sungate Studio va scoate extensiile.

După ce toate extensiile au fost înlăturate, se impune spălarea părului şi pregătirea extensiilor, urmând să fie reaplicate aceleaşi extensii. Acest procedeu de înlăturare / reaplicare la rădăcină poate fi reluat de aproximativ 5 – 6 ori, în funcţie de îngrijirea oferită de client.

 

CE CULORI DE PĂR SE POARTĂ ÎN 2022

Pe lângă faptul că dublează volumul la rădăcină, sunt de calitate premium şi imită creşterea naturală a părului, extensiile tape on marca Sungate Studio sunt disponibile în zeci de nuanţe şi într-o varietate de lungimi, ajutând astfel la obţinerea unor rezultate care se armonizează perfect atât cu trăsăturile clientei, cât şi cu textura părului natural.

Dacă aveţi nevoie de inspiraţie, pentru o schimbare de look reuşită, experţii Sungate Studio vin cu tendinţele acestui an în materie de culori de păr: Culorile la modă în 2022 sunt nuanţele deschise, ca de pildă blondurile speciale ice&white, dar şi şatenurile calde, caramel. Tehnica balayage este în continuare în vogă şi în acest an, pentru că asigură un efect natural, atât de iubit de cliente.”

Totuşi, experţii recomandă să facem alegerea în funcţie de ceea ce ni se potriveşte cel mai bine. Un blond rece, de pildă, nu ne va avantaja chiar pe toate. Cea mai simplă metodă de a afla spre ce culori ne putem orienta, atunci când vrem să ne vopsim părul, este printr-o simplă analiză a culorii tenului. De pildă, un păr roşcat se potriveşte cel mai bine cu un ten deschis la culoare, un păr negru merge perfect şi cu un ten deschis, şi cu unul măsliniu, în vreme ce nuanţele de blond, care vă ajută să ieşiţi rapid în evidenţă, nu fac deloc echipă bună cu tenul în nuanţe rozalii.

 

 

Lăsaţi-vă pe mâna celor mai creativi maeştri în colorimetrie pentru o schimbare de look totală! Specialiştii Sungate Studio şi-au construit un nume important pe piaţa serviciilor de înfrumuseţare, prin pasiune, dăruire şi formare continuă.  Pentru a fi la curent cu toate noutăţile serviciilor marca Sungate Studio

, vă invităm pe reţelele de socializare: https://www.facebook.com/SungateSolariumStudio/,  https://www.instagram.com/sungatestudio/, dar şi pe site-ul oficial al salonului: https://sungatesolarium.ro/

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0