Alina Mariș a fost premiată în cadrul galei ,,I Success Awards” – Romanian Edition

Alina Mariș a fost premiată în cadrul galei ,,I Success Awards” – Romanian Edition

Cel mai mare eveniment de networking din lume reia seria galelor care au cucerit mapamondul! I Success Awards a organizat, pe 5 aprilie 2022, primul eveniment al anului, care a fost dedicat, de această dată, succesului din antreprenoriatul românesc. Gala a avut loc, la fel ca în luna decembrie a lui 2021, în cea mai spectaculoasă sală de ceremonii din București, Le Château, acolo unde şi-au dat întâlnire oameni cu poveşti fabuloase, clădite prin muncă, investiţii, contribuţie, planuri strategice şi, mai presus de toate, dorinţă de reuşită!

 

 

33 DE PREMII, PENTRU 33 DE OAMENI DE SUCCES

Timp de trei ore, la ,,Castelul din inima Capitalei”, cei mai de succes antreprenori și-au împărtășit și celebrat reușitele, în cadrul unei gale spectaculoase. I Success a adus, în același loc, zeci de oameni care revoluționează cele mai căutate domenii ale momentului: construcții, beauty, crypto, medicină, social media, mass media, wellness, muzică și modă, ca să demonstreze câte forme poate îmbrăca succesul și să arate, o dată în plus, că este cea mai promițătoare rețea de networking și business.

 

În cadrul evenimentului, Alina Mariș  a fost distinsă cu premiul ,,Rising Star”

Luxul trăieşte în detalii! Asta crede, Alina Mariş, care reinventează una dintre cele mai iubite proceduri cosmetice: extensiile de gene! Ea însăşi a învăţat de la cei mai buni arta aplicării lor, iar acum îi ghidează pe cei care vor să urmeze acelaşi drum, cum să facă asta. Deţine propria Academie de beauty, dar şi propriul Studio dedicat exclusiv frumuseţii feminine. În prezent, se mândreşte că poate menţine unul dintre cele mai ridicate standarde ale calităţii în domeniul beauty. Drept mulţumire că le ajută pe femei să se simtă excelent în propria piele, Alina Mariş a primit din partea I Success, premiul RISING STAR.

 

LINCA VANDICI, CĂTĂLIN MĂRUȚĂ ȘI CRISTIAN BRANCU, PREMIAȚI LA I SUCCESS

Unele dintre cele mai cunoscute figuri de pe micile ecrane au spus ,,prezent” la eveniment. Ilinca Vandici și-a început cariera în televiziune în urmă cu 15 ani. Astăzi se află la cârma unui show care face furori printre pasionații și pasionatele de modă, Bravo, ai stil! Însă experiența ei în mass media depășește statutul de prezentatoare TV: a defilat pe podium, ba chiar a jucat și în filme ori telenovele românești! I Success i-a celebrat reușitele de care se bucură în prezent printr-un premiu special: ,,Cea mai inspirațională prezentatoare TV”.

Pe scenă, în calitate de premiat, a urcat și Cătălin Măruță. De această dată, nu cariera de prezentator TV i-a adus un trofeu, ci noul său proiect, demarat în mediul online, chiar din propria casă: ,,Acasă La Măruță” este unul dintre cele mai de succes podcasturi românești. Cu un canal de YouTube care se apropie de 200 de mii de abonați, Cătălin Măruță transpune munca din televiziune, în mediul virtual. I Success i-a oferit premiul pentru ,,Best Podcast”.

Și Cristian Brancu a fost invitat special la eveniment. De peste două decenii cu un pas înaintea vedetelor, jurnalistul are una dintre cele mai longevive cariere în mass media. În prezent, telespectatorii îl pot urmări pe Prima TV, acolo unde continuă emisiunea dedicată vedetelor: Exclusiv VIP. La Gala din aprilie, Cristian Brancu a fost distins cu premiul pentru ,,Cel mai longeviv prezentator de emisiuni mondene”.

 

ADELINA PESTRIȚU, CEL MAI ACTIV INFLUENCER

Şi una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online a devenit parte din frumoasa poveste I Success. Adelina Pestrițu a reușit să strângă o comunitate de aproape două milioane de oameni pe Instagram, având unul dintre cele mai populare conturi din România. Mereu sinceră față de publicul ei, Adelina se numără astăzi printre cele mai apreciate femei din țară. Tocmai pentru că vrea să își țină fanii aproape, vedeta postează constant pe pagina ei de Instagram. Munca de pe Internet i-a adus la I Success premiul pentru ,,Best Influencer Activity”.

 

CEA MAI NOUĂ CARTE A ANDREEI MARIN, INSPIRAȚIE PENTRU PUBLIC

Pentru că toate evenimentele marca I Success promovează atingerea visurilor, de la Gală nu putea lipsi tocmai omul care provocă mereu publicul să îndrăznească și mai mult: Andreea Marin a vorbit în cadrul Galei despre cea mai nouă carte pe care a lansat-o. ,,Nu există nu se poate” este un volum care adună atât experiențele de viață ale vedetei, cât și ale altor zeci de oameni, surse de inspirație pentru noi toți. Pentru motivația pe care o oferă vedeta prin intermediul noului volum, I Success i-a oferit un premiu special, numind ,,Nu există nu se poate” Cartea inspirațională a anului.

 

 

GALELE I SUCCESS MERG MAI DEPARTE!

Gala de la București a fost doar primul capitol al poveștii I Success din 2022. Evenimentul va ajunge în luna mai la Cannes, ulterior, în vară, la Monaco și Veneția, iar în toamnă va poposi la Dubai! Sunt locații pe care I Success le-a bifat și anul trecut.

Conceptul unic I Success a fost creat de co-fondatoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu. Cele două și-au dedicat ultimul deceniu dezvoltării acestui proiect, care astăzi a ajuns recunoscut la nivel global.

 

Partenerii evenimentului I Success Awards Romanian Edition au fost: iSwiss Bank, Compania MaxiProd A&M, Roberto Cavalli Vodka, Compania IXFI, La Cocoș Supermarket, Cofetăria Dulcinella, Bonsai Flower Shop.

 

LISTA COMPLETĂ A MARILOR CÂȘTIGĂTORI I SUCCESS ROMANIAN EDITION APRILIE 2022 O REGĂSIȚI ÎN RÂNDURILE URMĂTOARE:

 1. Brand-ul Momirov Cosmetics, premiul pentru ,,Cea mai buna ascensiune a unui brand romanesc de produse cosmetice’’
 2. Iulian Dinu, premiul pentru ,,Excelență în Formare Profesională și Predarea Cursurilor de Fitness, Nutriție și Psihonutriție”
 3. Daniel Lazăr, premiul pentru ,,Excelență în Dezvoltarea Proiectelor Rezidențiale Automatizate,, – New Age Concept
 4. Dr. Leontina Șurtea, premiul pentru ,,Excelență în Medicină Materno-Fetală” Spitalul MaDonna Maria
 5. Ștefan Obreja, premiul pentru ,,Cel mai Activ Jucător de pe Piața Stomatologică din România și Pentru Dublarea Cifrei de Afaceri 3 Ani la Rând” – Clinica Life Dental Spa
 6. Andreea Marin, premiul pentru ,,Cartea Inspirațională a Anului, Nu există nu se poate! ”
 7. Mihai Cătălin Rădulescu, premiul pentru ,,Best Food&Entertainment Concept,, – Maroon Concept
 8. Florin Zamfirescu, premiul pentru ,, Excelență în Actorie”
 9. Dr. Bogdan Ioan Furtună, premiul pentru ,,Realizări Remarcabile în Domeniul Medical” Centrul Medical Dr. Furtună Dan
 10. Clara Rotescu premiul pentru ,,Outstanding Achievement in Fashion” – MIAU BY CLARA ROTESCU
 11. Mihai Cîrlescu, premiul pentru ,,Performanță în distribuție HORECA ”
 12. Florentina Cinoș, premiul pentru ,,Performanță în Frumusețe” Sublime Lash Boutique
 13. Oana Marica, premiul pentru ,,Performanță în Antreprenoriat” Oana Marica Beauty Studio & Oana Marica X Zenon
 14. Caius Covrig, premiul pentru “Best Boutique Hotel” Kayus Boutique Hotel Bușteni
 15. Caius Covrig, premiul pentru “Young Entrepreneur of the year”
 16. Dr. Alin Udeanu, premiul pentru ,,Performanta in implantologie”- Clinica de excelenta DRM
 17. Ilinca Vandici, premiul ,,Cea mai Inspirațională prezentatoare TV”
 18. Radu Tănase, premiul pentru ,,Best Tech Startup” – SuperStartups
 19. Mihaela Pietreanu, premiul pentru ,, Successful Nail Trainer’’ – Mihaela Pietreanu Nail Expert
 20. Cătălin Măruță, premiul pentru ,,Best Podcast” – Acasă la Măruță
 21. Raul Dumitru, premiul pentru ,,Inovație în Domeniul Medical” CLINICA RAMED
 22. Cristian Brancu, premiul pentru ,,Cel mai longeviv prezentator de emisiuni mondene din România”
 23. Mihaela Boriț, premiul pentru ,,Outstanding achievement in Lash Training”
 24. Adelina Pestrițu, premiul pentru ,,Best Influencer Activity”
 25. Carmen Barcan, premiul pentru ,,Rezultate Excepționale în Terapii Faciale și Corporale”
 26. Nico, premiul pentru ,,Realizări remarcabile în Muzică și Actorie”
 27. Eugen Constantin Vidineac, premiul pentru ,,Realizări Remarcabile în Exercitarea Profesiei de Avocat”
 28. Compania IXFI, premiul pentru ,,Global Expansion in Crypto Exchange”
 29. Paula Seling, premiul pentru ,,Performanță în Muzică”
 30. Alina Mariş, premiul “Rising Star”
 31. Antonio Verona, premiul pentru ,,Excelență în Chiropractică și recuperare medicală fizică”
 32. Radu Pietreanu, premiul pentru ,,Successful Comedian”
 33. Adina Postelnicu, premiul pentru ,,Successful Entrepreneur” Dabada și Nubanu
 34. Andra Gogan, premiul pentru ,,Positive Social Media Influence ”

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0