ALTO 4 YOU – Remodelare Corporală EFICIENTĂ, cu discount-uri între 25% și 40%!

ALTO 4 YOU – Remodelare Corporală EFICIENTĂ, cu discount-uri între 25% și 40%!

ALTO Aesthetic Studio este primul studio de estetică corporală și facială din România care îți propune o abordare 100% personalizată și progresivă a esteticii, folosind toate terapiile existente în proporțiile juste pentru tine, fără presiunea pachetelor sau ofertelor standard, însă cu beneficiile financiarea ale acestora.

 

ALTO 4 YOU este un concept unic, care îmbină terapiile estetice non-invazive în modul cel mai eficient pentru tine, cu sesiuni de re-evaluare lunare. Îți propune calea cea mai dreaptă către rezultatele vizate de tine, integrând și beneficii financiare sub formă de discount-uri în funcție de valoarea planului de terapii, de până la 40%.

 

La ALTO Aesthetic Studio beneficiezi de o gamă largă de aparate de remodelare corporală și promit tratamente pe orice zonă a corpului, de la remodelare abdomen la remodelarea zonei fesiere, picioarelor, brațelor, dar și altor zone, mai greu accesibile cu tehnologiile clasice.

Tehnologiile de ultima generație din portofoliul centrului sunt:  Scanare corporală 3D Styku, VelaShape III, Endermologie LPG Alliance,  Radiofrecvența Dalyance, Presoterapie Adagyo și Biostimularea Ultratone Excel-Pro. ALTO 4 YOU cuprinde și Estetică Facială, iar de asemenea sunt incluse și serviciile de Epilare definitivă. Veți construi împreună o nouă imagine a ta, pe toate direcțiile pe care acționează centrul.

 

“Parcursul estetic ALTO 4 YOU începe cu o primă sesiune de analiză corporală, scanarea 3D cu cel mai performant echipament dedicat industriilor de fitness și beauty care furnizează parametrii antropometrici acurați, în baza cărora se face predicția de compoziție corporală detaliată și distribuția grăsimii corporale – Styku.  Un dispozitiv revoluționar, dotat cu cea mai performantă cameră de măsurare a profunzimii folosind tehnologia IR (infraroșu), capabil să reproducă fidel silueta persoanei scanate pe parcursul unei rotații de 360° și, în mai puțin de un minut, să elaboreze modelul 3D al acesteia. Planul de terapii se etapizează pe baza priorităților stabilite și se ajustează lunar, în funcție de rezultatele constatate în cadrul sesiunilor de evaluare prin re-scanare corporală și fotografii before & after, în funcție de reacția specifică la terapii a corpului tău.” – spune Simona Mititelu, fondatoarea ALTO Aesthetic Studio.

 

“Această abordare care vizează remodelarea corporală completă, atât de amplă încât poate fi asimilată sculptării 3D, reflectă abordarea cu focus pe rezultat real, de lungă durată, originală ALTO Aesthetic Studio. “ adaugă Simona Mititelu

 

 

Centrul de estetica de tip boutique, specializat în terapii avansate de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, și funcționează într-o locație distinsă, într-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, într-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astăzi și o echipă pregatită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale. Experiența ALTO este clădită cu profesionalism și căldură în jurul nevoilor și așteptărilor tale. Merită încercată, cu certitudine!

Detalii pe larg gasești și pe website-ul ALTO Aesthetic Studio https://alto-studio.ro/remodelare-360 .

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0