Ana Maria Ferentz, Farmec și Familie: Viața Nouă în Oregon cu un Bărbat și Șapte Copii

Ana Maria Ferentz, Farmec și Familie: Viața Nouă în Oregon cu un Bărbat și Șapte Copii

O Nouă Pagină de Viață pentru Ana Maria

Odată cunoscută pe scenele din România pentru energia și prezența ei vibrantă, Ana Maria Ferentz trăiește acum o viață de poveste peste ocean, în inima statului Oregon, SUA. Acolo, împreună cu iubitul ei, Douglas, care este cu 11 ani mai mare, și cei șapte copii ai acestuia, Ana Maria a găsit un nou sens al fericirii și al apartenenței.

De la Diva la Mamă Vitregă

Transformarea dintr-o divă pop într-o mamă vitregă pentru șapte copii poate părea o schimbare dramatică pentru mulți, dar pentru Ana Maria, acesta este rolul vieții ei. „Este o experiență care te schimbă, te maturizează și, mai ales, te învață ce înseamnă să dai fără să aștepți ceva în schimb,” explică artista cu o strălucire în ochi.

O Fermă, O Familie

Douglas și Ana Maria locuiesc pe o fermă idilică în Oregon, un tărâm care oferă atât izolare cât și comunitate. „Aici, fiecare zi este o aventură, iar natura ne înconjoară cu brațele ei larg deschise. Copiii se joacă, învață și cresc împreună, într-un mediu sănătos și plin de dragoste,” descrie Ana Maria cu entuziasm.

Secretul Tinereții Eterne

Când vine vorba de secretul tinereții ei eternă, Ana Maria râde și spune cu umor: „Faci șapte copii și ești tânăr forever! Face altul și tu îi crești!” Deși spus pe ton de glumă, acest răspuns ascunde adevărul vieții ei pline de energie și activitate constantă care o mențin tânără la suflet și la trup.

O Dragoste Neprevăzută

Povestea de dragoste dintre Ana Maria și Douglas a început aproape accidental, prin intermediul unor prieteni comuni care au jucat rolul lui Cupidon. „Nu mă așteptam să găsesc iubirea aici, dar viața are întotdeauna surprize pentru noi,” mărturisește Ana Maria. Relația lor, începută acum aproape doi ani, s-a dezvoltat rapid, dovadă fiind decizia de a locui împreună la fermă.

Impresiile Americii și Planuri de Viitor

Despre viitor, Ana Maria este optimistă și deschisă. „America mi-a oferit oportunități pe care nu mi le-am imaginat vreodată. Acum, cu o familie mare și o viață plină, mă gândesc să împărtășesc această bucurie și altora, poate prin scrierea unei cărți sau prin organizarea unor evenimente comunitare,” reflectează artista.

Concluzie: O Viață Transformată

Viața lui Ana Maria Ferentz este un exemplu strălucitor de curaj și adaptabilitate, demonstrând că schimbările mari pot aduce și satisfacții pe măsură. De la lumina reflectoarelor la lumina soarelui pe dealurile din Oregon, Ana Maria a găsit o cale de a îmbina dragostea, familia și cariera într-un mod cu totul special.

COMMENTS

DISQUS: 0