Angelina Jolie se luptă de doi ani să divorțeze de Brad Pitt

Angelina Jolie se luptă de doi ani să divorțeze de Brad Pitt

Un divorț răsunător la Hollywood continuă să prelungească agonia foștilor soți Angelina Jolie și Brad Pitt. Cei doi actori încearcă să avanseze cu procedura de separare, care nu s-a finalizat de doi ani, relatează Reuters.

Avocatul lui Jolie a depus documente la Curtea Superioară din Los Angeles şi i-a spus judecătorului că actriţa vrea o decizie prin care „să se întoarcă la statutul de persoană singură până la finalul anului 2018”.

Brad Pitt nu a plătit pensie alimentară copiilor

În document este specificat că Pitt „nu a plătit nicio pensie alimentară semnificativă pentru copii de la separarea cuplului” şi că după înţelegerea informală făcută cu actorul, plăţile „nu au fost susţinute regulat”.

Jolie a intentat divorţ în septembrie 2016, punând capăt unei relaţii de zece ani dintre care doi de căsnicie, timp în care cei doi au reprezentat unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare şi puternice de la Hollywood. Ei au şase copii, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi, pentru care actriţa a cerut custodia principală.

Mindy Nyby, o reprezentantă a actriţei, a afirmat marţi că documentele depuse în instanţă doresc „să asigure finalizarea căsniciei într-o manieră care să elibereze calea pentru o nouă etapă a vieţii şi să îi permită actriţei şi lui Brad Pitt să se rededice copiilor”.

Reprezentanţi ai lui Brad Pitt nu au dorit să comenteze.

COMMENTS

DISQUS: 0