Ce este important să ştii despre botox?

Ce este important să ştii despre botox?

Dorinţa unui om de a fi cu cât mai puţine  imperfecţiuni exista din totdeauna iar de-a lungul  timpului au aparut diverse tehnici de infrumuseţare care veneau în ajutorul celor interesaţi.

Te trezesti intr-o zi si te uiti in oglinda si dintr-o data ceea ce vezi nu iti este pe plac. Observi riduri pe frunte, în zona ochilor si in jurul buzelor şi incepi sa te întrebi de unde au aparut aceste linii fie ele fine sau pronunţate. Este o realitate faptul ca tenul noastru se transformă în urma factorilor dăunatori la care expunem pielea in fiecare zi (machiaj, oboseala) şi pur şi simplu trecerea timpului care ne afecteaza pielea. Ridurile se pare ca au devenit inamicul numarul unu al femeii moderne dar şi al bărbatului. Impotriva lor este pregatită o multitudine de tratamente, de la intervenţii non invazive  pana la intervenţii invazive – cele chirurgicale. O cale de mijloc, dar o metodă foarte eficientă in aceasta luptă, este tratamentul cu botox (toxina botulinica).

Cum acţionează toxina botulinică?

Toxina botulinică de tip A, cunoscută şi sub denumirea comercială de Botox, este o substanţă derivată a bacteriei Clostridium Botulinum. Când este injectată în muşchi, toxina botulinică are un efect local. Această blochează temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali către muşchii din zona în care a fost injectată. Muşchii faciali se relaxează, iar mişcările de expresie nu mai scot în evidenţă ridurile. Vei putea observa o ameliorare a ridurilor după 3 până la 7 zile, iar efectul poate dura până la 4 luni. Rezultatele pot varia. După o anumită perioada de timp, ridurile vor redeveni vizibile, după ce efectele toxinei botulinice vor dispărea

Pentru ce folosim botoxul ?

Botoxul se ocupa de ridurile fine cât şi a celor profunde  de la nivelul fruntii, dintre sparncene si din jurul ochilor. Se poate folosi în cazul persoanelor cu vârste cumprinse între 18 şi 65 de ani. S-a demonstrat că este un tratament eficient şi sigur care poate reduce ridurile de expresie, din aceast motiv a devenit din ce în ce mai popular.

,, Intervenţia cu botox este cea mai bună pentru eliminarea ridurilor nedorite şi incurajez toate persoanele, fie ele barbaţi sau femei, sa apeleze la aceasta pentru redefinirea tenului si creearea unui aspect neted si placut. Tratamentul dureaza aproximativ 10-15 minute si nu necesita perioada de recuperare. Efectul devine vizibil dupa cateva zile, este maxim la 2 saptamani dupa injectare si dureaza aproximativ 3-4 luni, uneori mai mult. Rezultatele variaza de la caz la caz.”, a declarat Mădălina Brindușeșcu.

Aceasta intervenţie poate fi facuta în condiţii sigure la clinica Beauty Art Aesthetics, sub atenta supraveghere a personalului  specializat , pentru rezultate care vor bucura chiar şi cele mai pretenţioase gusturi.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

[email protected]

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0