Cel mai râvnit colț: Candy bar, deliciul oricărei petreceri de botez

Cel mai râvnit colț:  Candy bar, deliciul oricărei petreceri de botez

Urmează să organizezi botezul copilului tău? Cu ajutorul nostru, evenimentul va fi spectaculos!”

– Echipa Royal Palace Ballroom-

 

Mai este puțin timp până la primul eveniment important din viața copilului vostru? Înseamnă că sunteți în toiul pregătirilor pentru Botez! Știți cum puteți să vă răsfățați invitații la petrecere și să îi impresionați plăcut, în același timp? Cu ajutorul unui candy bar, un concept împrumutat de români de peste Ocean, care astăzi face, la propriu, deliciul evenimentelor importante din viața noastră.

Consultanții de la Royal Palace Ballroom, un loc exclusivist pentru petreceri, situat în nordul Capitalei, vă arată, în câțiva pași simpli, de ce un candy bar poate fi o idee excelentă pentru petrecerea de Botez, dar și cum astăzi, el a ajuns să reprezinte mai mult decât simple platouri pline cu bomboane și dulciuri.

 

UN CANDY BAR MERGE MÂÎN MÂNĂ CU TEMA PETRECERII

 

Specialiștii Royal Palace Ballroom cred cu tărie că o petrecere trebuie să fie alcătuită din elemente care, aduse împreună, spun cea mai frumoasă poveste. Tocmai de aceea vă recomandă să țineți cont de un aspect important atunci când alegeți cum va arăta candy barul vostru: să fie în armonie cu decorul evenimentului. Cu alte cuvinte, dacă optați pentru un Botez tematic, va trebui să vă asigurați că și colțul cu bunătăți dulci va respecta aceeași temă. Cum? Prin alegerea culorilor și a obiectelor de decor potrivite întregului, pentru o bună integrare în peisaj. În funcție de genul bebelușului, puteți opta pentru nuanțe dominante de roz ori de bleu.

Esențial este, recomandă specialiștii, să apelați la un expert pentru a fi siguri că al vostru candy bar arată fix așa cum vă doriți: captivant și pentru micii, dar și pentru marii invitați. Aranjamentul bufetului cu dulciuri poate fi elementul-surpriză al petrecerii, care îi va uimi pe toți!

 

CE DULCIURI ALEGEM PENTRU BUFETUL CU DELICII?

Probabil principalul avantaj al unui candy bar, în comparație cu meniul de bază, care trebuie să țină cont de mai mulți factori, este că vă conferă flexibilitatea de a alege tot ceea ce doriți. Până la urmă, cine este mofturos atunci când vine vorba despre dulciuri?…

Nu trebuie să vă limitați alegerile doar la bomboane și la jeleuri. La un astfel de bufet își găsesc locul și brioșe decorate așa cum numai imaginația ne poate dicta, marshmallows ca cele din filme, cheesecake-uri delicioase, bezelele copilăriei ori acadelele multicolore, plus, de ce nu, o mașină de făcut vată de zahăr. Vă închipuiți deja rezultatul final? Noi da: o explozie de gust și de fericire pe chipurile celor care sosesc la petrecerea voastră!

 

DELICIILE, ÎNTOTDEAUNA ÎN TON CU… VREMEA

Există însă un aspect peste care nu se poate sări: luați în considerare temperatura ambientului, căci dacă nu sunteți atenți la acest detaliu, vă puteți trezi cu un candy bar ruinat. Vă imaginați cum ar arăta prăjiturile cu frișcă topite? Nu este o imagine tocmai plăcută. În vreme ce, de pildă, bezelele se păstrează destul de bine și la temperaturi mai ridicate, nu același lucru l-am putea spune despre o amandină!

Ca să le mențineți cât mai mult timp, optați pentru învelișuri potrivite cu vremea de afară, care pot ajuta deliciile să se mențină la un nivel optim pe toată durata distracției. De asemenea, până la ziua cu pricina, asigurați-vă că aveți unde să le depozitați așa cum trebuie: ele ar trebui să fie ținute la frigider mai bine de șase ore înainte de petrecere, pentru o rezistență mai bună, și ar trebui așezate pe masă cu cel puțin jumătate de oră înainte de sosirea invitaților.

 

LA CE ACCESORII APELĂM, PENTRU UN CANDY BAR DECORAT CA LA CARTE

Un candy bar este însă mai mult decât o selecție de dulciuri. Pentru a crea o imagine completă, trebuie decorat cu accesorii dintre cele mai diverse. Stegulețe cu mesaje, flori, baloane, fețe de masă colorate, fundițe ori diverse decorațiuni din hârtie, la toate puteți apela pentru un candy bar rupt din povești!

De preferat ar fi ca pe masa cu bunătăți să aveți un element central, care să atragă atenția, eventual un suport pentru prăjituri. În jurul lui, puteți adăuga restul deliciilor. Nu uitați nici de tacâmuri și de farfurii, care trebuie să se regăsească în apropiere, pentru ca servirea dulciurilor să fie cât mai ușoară!

 

DULCIURI, DULCIURI, DAR CÂTE?

Ce trebuie să mai știți pentru ca un candy bar să aibă succes printre invitați? Să vă asigurați că nimeni nu va rămâne fără prăjituri, desigur. Pentru a stabili ce cantitate de delicii vă trebuie, este musai să cunoașteți numărul total al celor care dau curs invitației la Botezul pe care îl organizați. Stați fără griji, nu va trebui să luați câte o prăjitură din fiecare sortiment pentru fiecare invitat. Cam 250 de grame de delicii per invitat ar trebui să fie suficiente.

 

MĂRTURIILE DE BOTEZ, PARTE DIN CANDY BAR

Știați că până și mărturiile de botez pot lua forma unor surprize dulci pentru invitați și pot fi parte din candy barul pe care l-ați creat? Este o idee inspirată și delicioasă. Ambalate în cutii ori în hârtie de cadou, fursecurile de tip macarons, cupcakes-urile ori bomboanele în diverse forme pot reprezenta o idee de mărturie simplă, dar de efect, pe care o puteți pune în dreptul fiecărui invitat, la masă ori o puteți oferi la finalul petrecerii.

 

 Un candy bar reprezintă amprenta personală a celui care se ocupă de organizarea evenimentului. Nu lăsați niciun detaliu la întâmplare. Specialiștii de la Royal Palace Ballroom vă pot ajuta să creați Botezul fix așa cum vi l-ați închipuit!

Cea mai nouă locaţie de evenimente, situată la un pas de Bucureşti, vă aşteaptă pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov!

Aveţi la dispoziţie site-ul Royal Palace Ballroom: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/. Pentru informaţii suplimentare puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018
sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0