Dr. Alin Bortolini, esteticianul de încredere al vedetelor

Dr. Alin Bortolini, esteticianul de încredere al vedetelor

Succesul unui medic specialist în chirurgie plastică și estetică se traduce prin numărul mare de intervenții reușite, dar și de pacienți mulțumiți. Dr. Alin Bortolini este acel medic dedicat, care reușește să asigure cel mai înalt nivel de siguranță procedurilor, pentru ca tu să atingi perfecțiunea. Numeroase vedete de la noi au apelat la serviciile oferite de Dr. Alin Bortolini, deoarece le-a câștigat încrederea. Profesionalismul, pregătirea solidă, perfecționarea continuă și relația perfectă cu pacientul sunt doar câteva ingrediente din spatele unei colaborări de succes și a unor proceduri estetice reușite.

Vedetele de la noi au avut parte de schimbări de look impresionante, datorită facilităților oferite în clinica „Be Perfect”. Multe dintre ele au ales să treacă pragul pentru implanturi mamare, Terapia Vampir, injectare cu toxină botulinică sau cu acid hialuronic. Printre cele mai cunoscute vedete care au avut încredere totală în Dr. Bortolini se numără Elena Ionescu, Nicoleta Luciu, Adina Postelnicu (ex. Haven) și Roxana Vașniuc. În rândurile următoare o să descoperi cum a reușit Dr. Alin Bortolini să fie esteticianul de încredere al vedetelor.

 

Profesionist în domeniu, Dr. Bortolini este ales de tot mai multe celebrități

Pasiunea lui pentru frumos se regăsește în rezultatele finale ale fiecărei intervenții. Iar pregătirea solidă pe care o deține își spune cuvântul chiar și în alegerile făcute de celebritățile de la noi. Acestea pun deosebit de mult accent pe specializarea și supraspecializarea medicului ales, dar și pe experiența avută în realizarea procedurii dorite. Un rol deosebit de important îl joacă și atitudinea prietenoasă, siguranța și profesionalismul. Pozele before & after le demonstrează că pot avea rezultate uimitoare. Iar comunicarea reprezintă temelia unei solide relații între pacient și medic.

Dr. Alin Bortolini este medic specialist în Chirurgie Plastică și Estetică. Acesta a obținut nota de 9,70 la examenul de admitere pe care l-a susținut la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” din București. Iar de-a lungul anilor, reușitele sale în învățământ au fost recunoscute cu bursă de merită. Mai mult, la concursul național de rezidențiat a obținut unul dintre cele mai mari punctaje, ceea ce i-a permis să se îndrepte către ce iubea să facă: chirurgie estetică, una dintre specialitățile de top.

Dr. Bortolini a avut oportunitatea de a învăța și practica alături de cei mai buni medici din domeniu. Acesta s-a perfecționat în centre de mare prestigiu din Capitală, precum Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri, Spitalul Universitar de Urgență și Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr.Carol Davila”. Dr. Bortolini a mai adăugat în bagajul său de cunoștințe și experiența dobândită în clinici private. A avut parte de îndrumarea unor experți și a realizat numeroase operații de remodelare facială și corporală.

Studiile în străinătate oferă plus valoare activității desfășurate în clinică, iar Dr. Bortolini a ales să participe la stagii internaționale de pregătire. A urmat cursuri prestigioase în Rio de Janeiro, la Taubate. Apoi a capturat informații extrem de valoroase și de la experții spitalului Ospedale Vittorio Emanuele din Italia. Călătoria sa spre o carieră de succes nu s-a oprit aici. El a ales să se perfecționeze și în Catania sau Sicilia. Astfel, și-a construit treaptă cu treaptă evoluția către atingerea perfecțiunii.

Dr. Alin Bortolini este extrem de implicat în tot ceea ce face, iar astfel a ales să fie membru al Colegiului Medicilor, dar și al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România. De asemenea, participă constant la congrese de specialitate, pentru a fi în pas cu cele mai noi tehnici și proceduri.

În permanență se folosește de cele mai bune materiale, dar și de dotări ultramoderne. „Be Perfect” este opera doctorului Bortolini. Cu un concept unic, acesta a creat locul perfect pentru tot ce ține în materie de estetică și chirurgie. Aici este vorba despre transformări armonioase, care plac ochiului și care pun în valoare trăsături superbe.

 

Vedetele care i-au trecut pragul doctorului Alin Bortolini

Indiferent că vorbim de vedete, persoane publice sau care activează în showbiz, toate s-au lăsat pe mâna chirurgului estetician Dr. Bortolini. Este încă o dovadă de încredere și apreciere față de acesta. Totodată este și un semn că acestea își doresc să arate impecabil, chiar și odată cu trecerea timpului. El a primit titlul de cel mai bun medic estetician din partea vedetelor care i-au trecut pragul.

Elena Ionescu se bucură acum de cel mai frumos bust, după intervenția de implant mamar. Vedeta își dorește să arate superb tot timpul, iar intervențiile realizate de Dr. Bortolini au ajutat-o să salveze minute prețioase pe care le dedica machiajului. Ea a mai ales și să își facă buzele mai voluminoase, pomeți bine definiți, dar și un super contur al feței.

 

Adina Postelnicu s-a dovedit a fi o fidelă pacientă a doctorului Alin Bortolini. Ultima procedură pe care a realizat-o la el este celebra terapie vampir. Ea a ales scalpul ca zonă de interes, deoarece și-a dorit păr mai bogat. Însă, nu s-a sfiit să apeleze și la magia acidului hialuronic. Cu ajutorul substanței minune, ea are acum buze mai pline, care arată natural.

 

Nicoleta Luciu a apelat la o procedură mult râvnită, injectarea cu botox. Vedeta și-a diminuat ridurile și are un ten impecabil. Nicoleta s-a lăsat pe mâna domnului doctor și pentru realizarea terapiei PRP, care aduce rezultate miraculoase.

 

Roxana Vașniuc a obținut un ten de invidiat după ce în urma consultației cu Dr. Alin Bortolini a folosit terapia PRP. Părerile extrem de bune pe care le au pacienții despre domnul doctor au făcut-o pe Roxana să apeleze cu încredere la serviciile sale premium. Pielea ei seamănă acum cu cea a unui bebeluș.

 

Top 3 intervenții preferate de celebrități

La „Be Perfect” poți avea parte de perfect face, breast, body, intimate, indiferent de sex. Iar printre cele mai râvnite proceduri alese de celebritățile noastre se numără terapia PRP, augmentarea mamară și rinoplastia. În continuare vă detaliem pe scurt ce presupune fiecare intervenție și ce beneficii are.

Terapia PRP este cea mai în vogă procedură estetică. Ea se clasează pe locul 1 în topul preferințelor, datorită beneficiilor sale uriașe. Atât pielea, cât și scalpul se regenerează extrem de rapid. Procedura este non-invazivă și presupune recoltarea sângelui propriu a pacientului și injectarea acestuia în alte zone care trebuie stimulate.

În topul intervențiilor estetice se află și mărirea sânilor. Cum volumul lor poate scădea după ce multe femei devin mame, augmentarea mamară poate reda forma și frumusețea acestora.

Rinoplastia este intervenția de succes care schimbă aspectul nasului și modifică structura osoasă. Pe lângă îmbunătățirea vizuală, procedura poate remedia problemele de respirație. Cum multe vedete vor să arate bine, nu ezită să își armonizeze structura feței.

 

Apariții numeroase în presă, datorită rezultatelor excepționale

Dr. Alin Bortolini se bucură nespus de expunerea în media, atât online, cât și în televiziune. Datorită experienței și expertizei sale, acesta a fost invitat să ofere informații prețioase și în cadrul jurnalelor de știri de la televiziuni de o importanță uriașă. El a participat atât alături de vedete, cât și individual.

Domnul doctor a fost invitat la: Observator de la Antena 1, Teo Show, Sport, dietă și o vedetă de la Kanal D. Și Măruță l-a invitat pe Dr. Alin Bortolini pe canapeaua sa pentru a aduce cele mai noi informații. El a fost prezent și la Antena Stars, Metropola TV, dar și pe Etno TV.

La sfârșitul anului 2021, munca sa impresionantă a fost recunoscută și în cadrul galei I Succes de la București. Acestuia i-a fost înmânat premiul pentru „Excelență în chirurgie plastică și estetică”.

 

Dacă vrei să arăți extraordinar cu ajutorul operațiilor estetice, Dr. Alin Bortolini este alegerea ideală. Medicul estetician așteaptă cu drag să vă sfătuiți în cadrul unei consultații.

0767 373 328

str. Povernei, nr. 20,  București

https://instagram.com/dr.bortolini?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://beperfect.ro

https://www.facebook.com/dr.bortolini/

 

COMMENTS

DISQUS: 0