Elisabeta Vlădescu a primit premiul pentru cel mai bun dermopigmentist al anului 2019 în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Elisabeta Vlădescu a primit premiul pentru cel mai bun dermopigmentist al anului 2019 în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Este dermopigmentist de carieră și fondator al celui mai cunoscut studio de machiaj permanent, care îi poartă și numele. Într-o piață mult prea variată în domeniul machiajului permanent, a reușit să se mențină mereu pe primul loc, grație experienței sale de peste 12 ani și a faptului că a dezvoltat în permanență tehnici noi de micropigmentare și neutralizare. Este singurul dermopigmentist din România care folosește tehnica inovatoare „Face to Face” pentru care deține și brevet, fiind o invenție proprie, marca “Elisabeta Vlădescu”. Prin această tehnică revoluționară se obține simetria perfectă și un rezultat natural la nivelul sprâncenelor, buzelor și a conturului ochilor, ajungând să își mențină numele în acest domeniu din România, dar și peste hotare. Cele peste 10.000 de cliente care i-au trecut pragul în cei 12 ani de experiență, sunt dovada clară că are o carieră de succes, și că merită o distincție în domeniu. Numele său este Elisabeta Vlădescu și a primit premiul pentru cel mai bun dermopigmentist al anului 2019 în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”.

Elisabeta Vladescu

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Oana Irimia și Flavia Covaciu

COMMENTS

DISQUS: 0