Este sezonul Peeling-ului chimic! În ce constă tratamentul?

Este sezonul Peeling-ului chimic!  În ce constă tratamentul?

Problemele tenului şi-au găsit inamicul: peeling-ul chimic este răspunsul imperfecţiunilor cauzate de îmbătrânire, de acnee, dar şi de statul fără protecţie, la soare. Procedura este perfectă pentru a fi făcută în sezonul rece, aşa că dacă tot a sosit momentul temperaturilor scăzute, ce vă reţine să nu aveţi o piele impecabilă?

Experţii Beauty Art Aesthetics, care ştiu toate secretele intervenţiilor non-invazive, vă prezintă în ce constă tratamentul, dar şi de ce este recomandat să îl faceţi atunci când nu este cald afară.

 

 

PROCEDURA CARE ŞTERGE PROBLEMELE DE LA NIVELUL PIELII

Peeling-ul chimic este o procedură care corectează mai multe probleme ale pielii, cu minim de efort, dar cu rezultate excelente! Specialiştii Beauty Art Aesthetics spun că este o procedură-vedetă printre cei care caută să obţină un ten ca de porţelan, dar nu vor să cheltuiască o avere în acest sens.

Tratamentul non-invaziv este recomandat atât femeilor, cât şi bărbaţilor şi  conferă un aspect mai tânăr, mai strălucitor şi mai sănătos tenului, într-un timp relativ scurt, prin îndepărtarea controlată a unor straturi ale pielii. Acest lucru este posibil printr-un cocktail de substanţe, cu rol de exfoliere, care este aplicat pe zonele afectate. Cu cât concentraţia soluţiei folosite este mai mare, cu atât aceasta va ajunge şi mai adânc în piele.

 

 

CELULE MOARTE ELIMINATE, PIELE CARE RADIAZĂ

Odată exfoliată, pielea dumneavoastră va arăta mai bine ca oricând: procesul va stimula producţia de colagen, conferind tenului fermitate, elasticitate şi tonus.

Pe lista beneficiilor unui peeling chimic se numără:

-diminuarea şi eliminarea petelor pigmentare

-stimularea procesului natural de refacere a pielii

-estomparea ridurilor fine de expresie din jurul ochilor şi din jurul gurii

-corectarea cicatricilor cauzate de acnee

-corectarea procesului de îmbătrânire, determinat de expunerea excesivă la soare

 

           

CE TIP DE PEELING MI SE POTRIVEŞTE?

Doar după o analiză minuţioasă, experţii Beauty Art Aesthetics vor stabili ce tip de peeling vă este potrivit. Generic, există două feluri: cel superficial este dedicat celor cu ten sensibil, în vreme ce peeling-ul mediu este o variantă pentru cei care au probleme profunde ale tenului, cum ar fi cicatricile post-acneice.

Tot în funcţie de problemele dermatologice şi de cauzele apariţiei lor, specialiştii pielii perfecte vă pot spune de câte şedinţe aveţi nevoie, pentru rezultate vizibile. De obicei, sunt necesare mai mult de două tratamente, cu o scurtă pauză.

„Acest tratament este potrivit pentru orice vârstă, mai ales tinerilor care prezintă urme de acnee şi e indicat pentru orice tip de ten, atât timp cât se alege corect profunzimea peeling-ului și tipul de acid utilizat. După o astfel de procedură, perioada de recuperare este de până la o săptămână” -Mădălina Brândușescu, owner clinica Beauty Art Aesthetics

 

 

PEELING-UL CHIMIC, PRIETEN CU SEZONUL RECE

Specialiştii recomandă peeling-ul chimic doar în sezonul rece, din motive bine întemeiate, pe care este bine să le luaţi în considerare atunci când vă gândiţi la o programare: pentru că pielea va fi exfoliată uşor spre mediu în urma procedurii, va rămâne sensibilă, moment în care nu este deloc indicat să vă expuneţi razelor fierbinţi din vară şi asta pentru că vă puteţi alege uşor cu hiperpigmentări.

Pentru că toamna şi iarna, soarele nu este atât de puternic, protejarea tenului după efectuarea peeling-ului chimic devine mai uşoară. Cu toate acestea, protecţia solară rămâne necesară zilnic, ne reamintesc specialiştii!

Experţii Beauty Art Aesthetics recomandă atât peeling-ul chimic de sine stătător, cât şi combinarea lui cu mezoterapia, pentru obţinerea unor rezultate spectaculoase.

 

 

CONTRAINDICAŢIILE UNUI PEELING CHIMIC

 

Chiar dacă peeling-ul chimic poate fi soluţia salvatoare în cazul unui ten cu probleme, vine la pachet cu contraindicaţii, pe care ni le face cunoscute Mădălina Brânduşescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics: „Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, este indicat să amânaţi tratamentul. De asemenea, procedura este total contraindicată celor care sunt alergici ori sensibili la oricare din substanţele conţinute de peeling, substanţe care vor fi prezentate încă de la prima consultaţie. În aceeaşi ordine de idei, intervenţia non-invazivă nu este deloc potrivită dacă tenul dumneavoastră are încă leziuni active pe zonele care urmează să fie tratate.” 

 

 

 

Pas cu pas, se construieşte o imagine plină de încredere! Experţii Beauty Art Aesthetics vă pot ajuta să găsiţi tratamentul potrivit dumneavoastră, dintr-o listă lungă de servicii.

În iulie 2021, clinica din nordul Capitalei a fost distinsă cu primul premiu internațional pentru „Excelență în frumusețe” primit în cadrul Galei I Success Awards, organizată la Cannes. Iar în luna septembrie a aceluiaşi an, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu, a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”, la Gala I Success Awards, de la Veneţia!

Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0