Top cele mai alese intervenții estetice minim invazive în 2020!

Top cele mai alese intervenții estetice minim invazive în 2020!

Operațiile estetice au devenit una din cele mai căutate forme de înfrumusețare a aspectului fizic și sunt la mare căutare în rândul femeilor sau bărbaților care-și doresc să șteargă urmele lăsate de timp.

Chirurgia estetică reparatorie a evoluat enorm, iar intervențiile făcute acum s-au îndepărtat de cele „tradiționale”. Acum intervențiile au devenit mult mai puțin invazive, se folosesc instrumente fine care pot efectua proceduri cu incizii foarte mici.

Avantajele procedurilor chirurgicale minim invazive

Cu ajutorul tehnlogiei de ultimă oră, aceste operații au multiple beneficii care includ multe aspecte:

Spre deosebire de tehnicile tradiționale, suferința pacientului este foarte redusă pentru că durata intervenției chirurgicale este mică.

Intensitatea durerii este mult mai mică datorită instrumentelor folosite. În urma intervențiilor chirurgicale minim invazive pacienții se refac mult mai ușor, iar durerile sunt mult mai mici.

În urma intervențiilor chirurgicale minim invazive cicatricile sunt mult mai mici sau chiar insesizabile.

Țesutul pielii nu suportă foarte multe daune și se recuperează rapid.

Precizia procedurilor chirurgicale minim invazive este mult mai mare.

Datorită noilor tehnologii, medicilor esteticieni le este mult mai ușor să obțină rezultatul dorit.

 

 Cele mai căutate intervenții estetice minim invazive!

 

  1. Mărirea buzelor

Clinica Beauty Art Aesthetics este faimoasă pentru procedurile exclusive de injectare pe care le practică în ceea ce privește aspectul buzelor – Russian, Kendall și Kylie Lips. ,,Specialiștii noștrii obțin cele mai bune rezultate, personalizate în funcție de fizionomia fiecărui pacient.”, a declarat Mădălina Brindușescu.

  1. Tratamentul ridurilor cu ajutorul firelor PDO

Care sunt procedurile pe care le realizam cu ajutorul firelor PDO?

 

FIRE PDO LIFTING SPRÂNCENE – se vor aplica între 10-15 fire PDO

FIRE PDO CONTUR BUZE – oferă un contur pronunțat, nu permite acidului hialuronic sa migreze, lifteaza tesutul. Se vor aplica 5 fire pdo speciale pentru zona buzelor.

FIRE PDO „BĂRBIE DUBLĂ“ se realizează împreuna cu lipoliza injectabila (sau separat) pentru eliminarea bărbiei duble

FIRE PDO “SMOKERS LINES” ( ridurile fumătorului ) stimulează colagenul reducând ridurile

FIRE PDO RIDURI DE TIP “COLIER” DE LA NIVELUL GÂTULUI ajuta la estomparea ridurilor, stimulând colagenul.

FIRE PDO EDEM INFRAORBITAL (pungile de sub ochi) ajuta la reducerea edemului infraorbital

FIRE COG LIFTING NECHIRURGICAL înlocuiește cu succes in unele cazuri liftingul chirurgical, sunt cele mai puternice fire bioresorbabile cu o putere mare de tracțiune.

 

Firele PDO sunt fire bioresorbabile din polidioxanona, material ce este folosit in chirurgia cardiaca si generala de mai multi ani.

Aceste fire sunt de mai multe feluri: mono, screw, doublescrew, cog si sunt 100% compatibile cu organismul uman, de aceea foarte rar s-au raportat reactii alergice sau adverse.

 

3.Mezoterapie

Mezoterapia acționează prin acidul hialuronic, o moleculă prezentă deja în organismul nostru. Odată cu injectarea acestuia se introduc în țesutul pielii și o serie de substanțe bogate în vitamine, minerale, enzime și aminoaicizi.

Tehnica mezoterapiei este una cu ac, non-invazivă sau minim invazivă și nedureroasă, care se realizează prin microinjecții. De asemenea, anestezia locală este opțională, depinzând de pacient. Datorită microinjecțiilor, acidul hialuronic ajunge direct în țesutul pielii și astfel, eficiența lui este foarte mare.

  1. Lipoliza

Și domnii apelează la proceduri minim invazive. O procedura foarte solicitată este lipoliza.
Lipoliza ca terapie de remodelare corporala reprezinta procesul de dizolvare a grasimilor localizate in depozite de dimensiuni mici si medii, care de cele mai multe ori sunt extrem de dificil de eliminat prin diete sau exercitii fizice. Lipoliza actioneaza prin injectarea in stratul de grasime a unui amestec ce contine fosfatidilcolina (PPC), o substanta ce se regaseste in mod natural in organism, care este compusa din acizi grasi saturati si care are ca rol principal facilitarea emulsifierii si descompunerii grasimilor si a colesterolului. PPC este considerata substanta hepatoprotectoare, fiind folosita in toata lumea datorita efectului de reducere a nivelului de colesterol.

 

  1. Slimming face

O procedură cunoscută în estetică drept una dintre metodele eficiente de subţiere a feței este procedura „Slimming face”, una dintre cele mai cautate proceduri pentru că prin ea se obține un ten de porțelan. Tratamentul  îți conferă un efect de ridicare a pomeţilor şi de micşorare a bărbiei.

 

6. Corecția cearcănelor – procedura nu este dureroasă, realizându-se cu canula pentru evitarea apariția vânătăilor

 

„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte clinici în mai multe orașe din România“, a declarat Mădălina Brindușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

Clinica Beauty Art Aesthetics înseamnă pasiune, seriozitate și etică. Dispune de cele mai noi tehnologii medicale și tehnici non-invazive practicate de medici de renume.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

[email protected]

 

COMMENTS

DISQUS: 0