Explorarea sinelui intr-un nou atelier reIMAGINE HUB – Aprofundarea Arcanelor Minore, Tarotul de Marsilia –

In perioada 9 – 11 aprilie, esti invitat sa te alaturi, via zoom.us, unui nou atelier* reIMAGINE HUBAprofundarea Arcanelor Minore, Tarotul de Marsilia – si sa explorezi alaturi de Georges Colleuil simbolistica ascunsa si deseori neglijata a celor 56 de arcane minore, parte din Tarotul de Marsilia.

Pentru multi dintre noi exista o atractie inextricabila inspre divinatie. Pornind de la simpla intrebare „Oare ce imi rezerva ziua de azi?” pana la forme mult mai complexe care pot aparea in viata cuiva, care se gaseste intr-o cumpana existentiala.

 

Tarotul poate prinde conturul unei experiente mistice, care ne poarta imaginatia pe fagasuri incredibile. Insa de fapt este vorba despre cei doritori sa gaseasca instrumentele necesare in dezvoltarea personala, acea calatorie infinita, care in cele din urma se traduce prin explorarea sufletului si in cunoasterea de sine. Si aici intervine Tarotul de Marsilia si incredibila forta pe care un limbaj stravechi o exercita asupra unor probleme actuale ale omului modern.

 

Stii ca exista infinite posibilitati prin care poti explora realitatea?

 

Deschide-ti mintea si sufletul invatand despre:

 

  • Arcanele minore si arhetipurile
  • Arcanele minore si corpul uman
  • Simbolismul numerelor
  • Cele 4 adevaruri ale numarului „4”
  • Descoperirea si aprofundarea diferitelor tiraje

 

Trei zile, intre orele 10:00-18:00, vei pasi intr-o calatorie initiatica in cadrul careia vei invata sa gasesti noi sensuri si raspunsuri ale lucrurilor care te preocupa la nivel psihologic si spiritual. Georges Colleuil iti va indruma pasii spre acele locuri ale sufletului tau pe care poate le credeai pierdute sau disparute pur si simplu.

Chiar daca stii sau nu ca Tarotul de Marsilia este cel mai cunoscut publicului din miile de jocuri de Tarot care exista, chiar daca stii sau nu ca acesta contine 22 de arcane majore si 56 de arcane minore, vei descoperi resurse necesare autocunoasterii, lasandu-ti imaginatia si creativitatea sa domine.

Pentru a afla programa extinsa a atelierelor reIMAGINE HUB acceseaza reimagine.ro.

Modalitati de plata

Costul atelierului este de 1250 RON de persoana si se va realiza prin virament bancar. Pentru cei care achita integral taxa de participare pana pe data de 15 Martie 2021 taxa de participare este de 1150 RON.

In baza inscrierii veti primi detaliile de plata iar confirmarea participarii se face in baza transmiterii confirmarii de plata cel tarziu Luni, 15 Martie 2021, pe e-mail la [email protected]

In baza confirmarii participarii veti primi instructiunile de conectare.

 

*acest atelier este optional si nu conteaza in cadrul formarii in Referentialul Arhetipurilor Personale

Atelier deschis tuturor doritorilor, nu necesita cunostinte prealabile in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale.

Atelierul va fi sustinut de Georges Colleuil, in limba franceza cu traducerea in limba romana asigurata de catre Claudia Savu si Mihaela Rata. Atelierul se va desfasura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Inscrierile se fac la: [email protected] si sunt luate in calcul in ordinea sosirii. Numarul maxim de participanti – 30 de persoane.

 

Despre reIMAGINE HUB

reIMAGINE Hub este un spatiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care il acceseaza, fiind inspirat de trairile fiecaruia dintre noi. In acest „alter ego” al platformei reIMAGINE publicul va avea acces la o serie de cursuri practice si sedinte de coaching si cunoastere de sine, construite riguros si cu grija de echipa de traineri si facilitatori, coordonata de Monica Magureanu – absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon & practician si formator agreat de Scoala Internationala Georges Colleuil  in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale. Mai multe detalii pe https://reimagine.ro/wp/reimagine-hub/

Despre Georges Colleuil

Georges Colleuil – psihoterapeut, filozof, cercetator şi scriitor francez de renume internaţional. Pasionat de ştiinţele sufletului, Georges Colleuil a scris numeroase carţi despre funcţiile terapeutice ale simbolurilor şi a dezvoltat idei originale, precum “Référentiel de Naissance” (Referenţialul Arhetipurilor Personale), “Onomasofia” (procedeu de decodare a simbolisitcii numelor şi prenumelor) sau “Mitograma” (metoda de explorare şi consolidare a mitului personal). Firul roşu care uneşte metodele pe care le-a dezvoltat Georges Colleuil, consta in faptul ca a reuşit de fiecare data sa converteasca fundamentele unor cunoaşteri stravechi in instrumente de explorare şi dezvoltare personala puse in slujba oamenilor de azi. La ora actuala, aceasta metoda este practicata cu succes de mii de specialisti din tari precum Franta, Belgia, Elvetia, Maroc, Spania, Italia, Canada si, mai nou, Romania, gasindu-şi locul in domenii psihoterapia, consilierea psihologica, coaching-ul şi resursele umane. Mai multe detalii pe www.georgescolleuil.ro

COMMENTS

DISQUS: 0