Julia Roberts, în negocieri pentru un rol într-un nou serial

Julia Roberts, în negocieri pentru un rol într-un nou serial

Actriţa Julia Roberts negociază pentru un rol în serialul „Charlotte Walsh Likes to Win” care va fi produs de Amazon, potrivit Variety.

Variety a confirmat că vedeta din serialul „Homecoming” se află în prezent în negocieri pentru a juca şi pentru a fi unul dintre producătorii executivi ai serialului bazat pe cartea omonimă a lui Jo Piazza pentru platforma de streaming.

Cartea o prezintă pe Walsh, o fostă directoare executivă din Silicon Valley, care vrea să candideze la alegerile de la jumătatea mandatului din Senatul american. Ea şi familia se întorc în Pennsylvania natală pentru alegeri, dar este nepregătită pentru campania murdară dusă de rivalul ei.  Jon Robin Baitz va adapta serialul şi va fi producător executiv.

Julia Roberts a anunțat marele câștigător al Oscar 2019

La gala premiilor Oscar, Julia Roberts a fost cea care a anunţat câştigătorul la categoria „cel mai bun film” al anului, care i-a revenit producţiei „Green Book”, de Peter Farrelly.

Născută pe 28 octombrie 1967, Julia Roberts a hotărât să devină actriţă după ce fratele său, Eric Roberts, a cunoscut succesul în industria cinematografică. A debutat în 1988 şi, după doi ani, filmul ”Frumuşica/ Pretty Woman” i-a adus celebritatea. Au urmat comediile romantice ”My Best Friend’s Wedding” (1997) şi ”Notting Hill” (1999). A refuzat rolul din comedia premiată cu Oscar ”Shakespeare in Love” (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow, însă a primit un premiu al Academiei de film americane pentru ”Erin Brockovich” (2000). În luna aprilie 2017, Julia Roberts a fost desemnată pentru a cincea oară ”cea mai frumoasă femeie din lume” de revista People.

COMMENTS

DISQUS: 0