Profil perfect! Află ce procedură a ales recent Ana Maria Mocanu ca să își corecteze bărbia!

Profil perfect! Află ce procedură a ales recent Ana Maria Mocanu ca să își corecteze bărbia!

Ana Maria Mocanu este într-o continuă transformare! De curând, a apelat la ajutorul experţilor în frumuseţe de la Beauty Art Aesthetics, clinica ei preferată, pentru o intervenţie iubită de vedetele de la Hollywood care îşi doresc un profil perfect conturat. Ce spune fosta asistentă TV despre procedura pe care a mai ales-o şi în trecut, dar şi cum se realizează tratamentul, aflaţi din rândurile următoare!

 

 

REZULTATUL ESTE WOW!

Cheia unui profil atrăgător şi ferm. Aşa definesc experţii în frumuseţe procedura pentru care Ana Maria Mocanu a optat vara aceasta: augmentarea bărbiei cu acid hialuronic, intervenţia minim invazivă care ne ajută să creăm acel efect de chip perfect sculptat, pe care îl caută astăzi orice femeie.

ANA MARIA MOCANU: „Ştiam că aspectul bărbiei este într-o strânsă legătură cu celelalte trăsături ale chipului, însă nu mă aşteptam ca o singură intervenţie să aibă un asemenea impact. Augmentarea bărbiei rămâne, cu siguranţă, una dintre procedurile mele preferate, la care apelez cu regularitate pentru a-mi menţine chipul fix aşa cum mi-l doresc. Sunt deja doi ani de când ajung la Beauty Art Aesthetics pentru îmbunătăţiri de ordin fizic. Şi de această dată, rezultatul obţinut este wow!”

De altfel, vedeta este atât de încântată de efect, încât le-a dat şi fanilor vestea noii intervenţii pe Instagram! Prin această procedură, specialiştii reuşesc să creeze o volumetrie perfectă, aspectul bărbiei devenind mai plăcut, iar pielea fiind mai hidratată imediat după încheierea intervenţiei. Totul se realizează cu ajutorul celei mai iubite substanţe de umplere din cabinetele esteticienilor, acidul hialuronic!

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Bărbia poate aduce echilibru buzelor, pomeţilor, nasului. Beneficiile procedurii care se foloseşte de puterea acidului hialuronic sunt multiple, de pildă, ne putem bucura de un look mai tânăr, cu o piele mai întinsă, de un chip simetric şi sculptat luni în şir.”

 

PROCEDURA REUŞEŞTE SĂ REDUCĂ ŞI BĂRBIA DUBLĂ

Intervenţia pe care a ales-o Ana Maria Mocanu este una simplă, spun specialiştii. Realizată doar sub efectul unui anestezic local, procedura nu doare şi nici nu are nevoie de perioadă de recuperare.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Recomandăm intervenţia atât femeilor, cât şi bărbaţilor care nu sunt mulţumiţi de forma bărbiei, dar şi celor care sesizează, odată cu trecerea timpului, îmbătrânirea pielii. În general, procedura de corectare a bărbiei poate să şi micşoreze, nu doar să mărească bărbia, poate lupta cu bărbia ascunsă, cu formele neregulate, prea pătrate sau cu spaţii în mijloc şi poate, de asemenea, să reducă efectul de bărbie dublă.”

Lucrând doar cu branduri de top, experţii de la Beauty Art Aesthetics au ales Juvederm pentru procedura făcută Anei Maria Mocanu, un acid hilauronic special conceput pentru a oferi volum chipului în zona bărbiei, dar şi a pomeţilor.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Acest tip de acid ne ajută să obţinem rezultate naturale. De adevăratele efecte pacienţii se pot bucura la două săptămâni distanţă, atunci când acidul hialuronic va fi asimiliat în piele.”

 

ANA MARIA MOCANU, INTERVENŢIE DE DOAR JUMĂTATE DE ORĂ               

Cu ajutorul unui ac extrem de fin, pentru confortul pacientului, acidul hialuronic va fi injectat direct în piele, în puncte-cheie. Cantitatea va fi aleasă în funcţie de problemele care trebuie rezolvate.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Ana Maria Mocanu a petrecut la noi maximum jumătate de oră. Cam atât de repede se realizează procedura minim invazivă. După injectare este recomandat un masaj uşor, care ne va ajuta să dispersăm substanţa. Este posibil să simţiţi zona sensibilă, însă este un efect perfect normal. Recomandăm aplicarea gheţii, pentru a reduce riscul de umflare.”

Atât timp cât este realizată în mediul potrivit şi cu ajutorul unor medici cu experienţă, procedura nu creează efecte adverse. În general, tratamentul trebuie repetat la fiecare 6-8 luni, în funcţie de substanţa de umplere folosită.

 

 

Dacă vreţi să testaţi tratamentul iubit de Ana Maria Mocanu, apelaţi la experţii Beauty Art Aesthetics, pe care îi găsiţi pe Instagram: https://www.instagram.com/beautyartaesthetics/, dar şi pe pagina: https://beautyartaesthetics.ro/ Multiplu premiată la nivel naţional, dar şi la nivel internaţional în Cannes şi Veneţia, clinica Beauty Art Aesthetics a adăugat pe lista de proceduri toate intervenţiile momentului pentru ca voi să vă bucuraţi de tratamente de ultimă generaţie, în siguranţă.

COMMENTS

DISQUS: 0