Ariana Grande a refuzat titlul oferit de regina Marii Britanii

Ariana Grande a refuzat titlul oferit de regina Marii Britanii

Iulia Vântur, record de vizualizări pe Internet la al doilea videoclip în India
Lady Gaga încetează colaborarea cu R.Kelly
Interviu Celebritatea cu Simona Musca
Mircea Radu se întoarce la Antena 1 după 8 ani! Ce emisiune va prezenta
Ryan Reynolds: „Blake este inspiratia mea”

Ariana Grande a refuzat titlul „Dame” oferit de regina Marii Britanii pentru eforturile făcute de cântăreaţă în urma atacului terorist de la finalul concertului ei susţinut în Manchester în mai 2017.

Artista americană a fost lăudată pentru felul în care a acţionat în urma atentatului, inclusiv pentru organizarea concertului „One Love Manchester”, la o lună după atac. Cu toate acestea, o sursă a mărturisit că artista a refuzat „politicos” oferta casei regale, considerând că este „prea curând”, citează NME.

„Ariana a fost flatată, dar a spus că este prea curând. Ea a explicat că încă jeleşte. S-a temut că unii dintre cei afectaţi vor considera asta o insensibilitate. Comitetul i-a scris, însă ea a refuzat politicos”, a declarat sursa pentru The Sun.

Ce distincții a primit de-a lungul timpului Ariana Grande

În urma concertului din iunie 2017, o petiţie privind acordarea titlului „Dame” Arianei Grande a primit numeroase semnături şi a fost susţinută de mai multe figuri publice. Cântăreaţa americană a primit, în 2017, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester.

Ariana Grande a primit în decembrie 2018 titlul de Femeia Anului 2018, la gala Billboard Women in Music.

Născută pe 26 iunie 1993, în Florida, Ariana Grande a debutat ca actriţă în musicalul „13”, pe Broadway. A devenit cunoscut la nivel internaţional în 2013, cu melodia „The  Way”, inclusă pe primul ei album, „Yours Truly”, lansat în acelaşi an. În 2014, Ariana Grande a primit premiul categoriei „Breakthrough Artist of the Year” al Music Business Association, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

De atunci a mai lansat trei albume de studio. Anul acesta, în august, a apărut „Sweetener”, iar pentru iarna aceasta este anunţat „Thank U, Next”.

COMMENTS

DISQUS: 0