Ariana Grande a refuzat titlul oferit de regina Marii Britanii

Ariana Grande a refuzat titlul oferit de regina Marii Britanii

Ariana Grande a refuzat titlul „Dame” oferit de regina Marii Britanii pentru eforturile făcute de cântăreaţă în urma atacului terorist de la finalul concertului ei susţinut în Manchester în mai 2017.

Artista americană a fost lăudată pentru felul în care a acţionat în urma atentatului, inclusiv pentru organizarea concertului „One Love Manchester”, la o lună după atac. Cu toate acestea, o sursă a mărturisit că artista a refuzat „politicos” oferta casei regale, considerând că este „prea curând”, citează NME.

„Ariana a fost flatată, dar a spus că este prea curând. Ea a explicat că încă jeleşte. S-a temut că unii dintre cei afectaţi vor considera asta o insensibilitate. Comitetul i-a scris, însă ea a refuzat politicos”, a declarat sursa pentru The Sun.

Ce distincții a primit de-a lungul timpului Ariana Grande

În urma concertului din iunie 2017, o petiţie privind acordarea titlului „Dame” Arianei Grande a primit numeroase semnături şi a fost susţinută de mai multe figuri publice. Cântăreaţa americană a primit, în 2017, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester.

Ariana Grande a primit în decembrie 2018 titlul de Femeia Anului 2018, la gala Billboard Women in Music.

Născută pe 26 iunie 1993, în Florida, Ariana Grande a debutat ca actriţă în musicalul „13”, pe Broadway. A devenit cunoscut la nivel internaţional în 2013, cu melodia „The  Way”, inclusă pe primul ei album, „Yours Truly”, lansat în acelaşi an. În 2014, Ariana Grande a primit premiul categoriei „Breakthrough Artist of the Year” al Music Business Association, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

De atunci a mai lansat trei albume de studio. Anul acesta, în august, a apărut „Sweetener”, iar pentru iarna aceasta este anunţat „Thank U, Next”.

COMMENTS

DISQUS: 0