Bijuteriile handmade, varianta ideală pentru persoanele cu alergii

Bijuteriile handmade, varianta ideală pentru persoanele cu alergii

Bijuteriile handmade nu sunt o noutate, însă vorbim despre un trend care cucerește tot mai multe inimi. Realizate din argint, pietre sau alte materiale, cerceii și colierele sunt un adevărat cadou al naturii, potrivit inclusiv pentru persoanele care suferă de diferile alergii. Foarte multe persoane nu suportă metalele și dezvoltă anumite sensibilități la produse chimice, iar soluția ar putea fi tocmai aceste accesorii.

 

Bijuteriile handmade înseamnă o revenire la accesoriile pe care oamenii le purtau cu secole în urmă, înainte ca muncă să fie automatizată. Pentru mulți dintre noi, această este o varianta mult mai bună decât cele realizate din plastic sau alte materiale turnate și soluția ideală pentru persoanele ce suferă de diferite alergii. Bijuteriile handmade sunt făcute din argint, piele, sticlă, flori și alte componente naturale. Acum, cei care le confecționează spun că putem purta aceste accesorii fără să trebuiască să facem anumite sacrificii care ne pot pune în pericol sănătatea.

bijuterii handmade

Georgiana Bularcă este cea care confecționează aceste bijuterii din sticlă și flori naturale

Bijuterii unice

Bijuteriile handmade au o caracteristică pe care foarte multe femei o apreciază – nu vei întâlni niciodată două produse identice. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje, care le diferențiază de accesoriile produse în fabrici. Într-o lume în care originalitatea este din ce în ce mai rară, a devenit un adevărat lux să poți purta lucruri unice.

Prețuri pentru toată lumea

Bijuteriile handmade pot fi mai accesibile decât cele de serie. Prețurile variază de la model la model, în funcție de materialele folosite și de detalii. De exemplu, o pereche de cercei de bronz și rășină epoxidică, de culoare auriu închis, antichizat, costă 63 Lei. Aceste bijuterii foarte elegante, a căror strălucire imită farmecul cristalelor naturale de stâncă, pot fi purtate cu orice ocazie, chiar și la o petrecere sofisticată, ceea ce înseamnă că îți poți accesoriza ținutele de seară fără să investești foarte mulți bani.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0