Cântăreaţa fado Mariza va concerta din nou la Bucureşti

Cântăreaţa fado Mariza va concerta din nou la Bucureşti

Cântăreaţa portugheză de fado Mariza revine la București. Artista va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 6 martie 2019, pentru a îşi va promova cel mai nou album, care a fost lansat anul acesta sub egida Warner Music Portugal. Cel mai recent concert pe care interpreta portugheză l-a susţinut în Capitală a avut loc în luna februarie a acestui an. Biletele pentru concertul din 2019 de la Bucureşti costă 99, 149, 249 şi 349 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Mariza a debutat discografic în 2002

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambic, şi crescută în Portugalia, multiplă nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a premiului BBC pentru „cel mai bun artist european”, Mariza a colaborat, de la debutul din 2001, cu nume precum Lenny Kravitz şi Sting, Cesária Évora şi Tito Paris, Carlos do Carmo şi Rui Veloso.

A debutat discografic în 2002, cu „Fado em Mim”. În anul 2004, solista a primit premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia şi European Border Breakers Award. De asemenea, în acelaşi an, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Atena, Mariza a cântat în duet cu Sting piesa „A Thousand Years”.

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut albume în peste un milion de exemplare şi a susţinut un număr impresionant de concerte, peste tot în lume, devenind cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

COMMENTS

DISQUS: 0