Doina Melinte, Mihai Leu, Dana Savuica, Monica Iagar, Crina Matei si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor cu autism din Braşov

Doina Melinte, Mihai Leu, Dana Savuica, Monica Iagar, Crina Matei si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor cu autism din Braşov

Doina Melinte, Mihai Leu, Dana Savuica, Monica Iagar, Crina Matei si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor cu autism din Braşov.

Asociaţia „Rază de Speranţă“ , ai cărei beneficiari sunt peste 80 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Asociația “TheoEmyDor ” și grupul de inițiativă „Papuci pentru copii” au organizat balul caritabil Inimi Albastre” pentru a veni in sprijinul copiilor si tinerilor cu nevoi speciale din Brașov cărora le oferă  servicii terapeutice de recuperare.

Campioni mondiali și olimpici, artiști de marcă, vedete și designeri de top au venit alături de noi cu dorința de a dărui speranță copiilor cu autism din Brașov.

Numeroase personalități și vedete au contribuit astfel la reușita evenimentului, participând sau donând obiecte personale care au fost vândute la licitația organizată în cadrul balului.

Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Monica Iagăr, Ilie Năstase, Mihai Leu, Cristina Chiriac, Paula Seling, Monica Roșu, Dana Săvuică, Crina Matei, Nausica Mircea, Florentina Opriș, Dana Tănase,  sunt doar câteva dintre personalitățile care au înțeles nevoile cu care se confruntă zi de zi beneficiarii noștri și au răspuns prezent invitației noastre de dărui binele.

autism

Gazdele evenimentului au fost realizatoarea si producatorul Tv – Adela Diaconu si MC-ul Razvan Stroe. Acestia au moderat cu succes evenimentul timp de sase ore, facand legatura dintre artisti si public.

Prezentatorii Balului au reusit sa faca inteleasa cauza copiilor speciali pentru care s-a organizat evenimentul caritabil, copii minunati ce ne dovedesc in fiecare zi ca imposibilul nu exista!

Astfel, seara de 21 octombrie, a creat puntea de legătură a eleganţei şi generozităţii, a acceptării şi a înţelegerii în beneficiul copiilor cu nevoi speciale din Brașov.

Participanţii la eveniment au avut parte de un program deosebit, cu momente de muzică, dans și prezentări de modă unice.

 

autism
În cadrul licitaţiei cu strigare, participanţii au putut achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete surpriză.

Cei peste 200 de invitati au dat viață ringului de dans pe muzica îndrăgitei artiste Paula Seling sau a trupei Coco.
Balul de Caritate “Inimi albastre!”, ediția 2016 a însemnat: 60.000 de lei colectați din invitații, sponsorizări, donații și cele două sesiuni de licitație.
Fondurile for fi direcționate către susținerea programelor terapeutice de recuperare ale celor peste 80 de copii și tineri beneficiari ai organizației.
“Pas cu pas, la Asociația Rază de speranță am învățat că bogația noastră și a copiilor noștri speciali sunteți voi, oamenii de lângă noi, care nu ați ezitat vreo clipă să răspundeți PREZENT chemării noastre!

Suntem copleșiți și de această întâlnire de suflet alături de prietenii noștrii și ai copiilor noștri! Sunt peste 200 de inimi care au simțit la unison armonia de A FI alături de copiii și tinerii cu nevoi speciale!

Noi, părinții care ducem lupta cu AUTISMUL avem nevoie de susținerea celor de lângă noi pentru a întrezări o rază de speranță.

Dacă un copil tipic spune natural „Mama”, părintele unui copil cu autism poate aștepta și câțiva ani, și doar după multe ore de terapie, micuțul său va putea rosti „Mama”. Bucuria și împlinirea unei astfel de clipe nu pot fi surprinse în cuvinte! Pentru astfel de momente avem însă nevoie de susținea și implicarea noastră, a comunității!

Doar cu ajutorul societății putem crea o lume mai bună și mai frumoasă, cu toleranță, respect, iubire și generozitate pentru copiii cu nevoie speciale!

Încet, încet,  învățăm cum să gestionenăm  situațiile în care suntem puși în fața ipocriziei, ne-am obișnuit cu  privirile compătimitoare, cu excluderile, cu comentariile răutăcioase.

Luptăm  continuu, cot la cot cu copiii noștrii, pentru a accelera procesul de recuperare, pentru a dărâma bariere de comunicare, pentru a le oferi posibilitatea de a se integra în societate.

Astfel de evenimete ne oferă nouă speranța unui viitor mai bun pentru copiii noștri.”, Diana Niță, președinte Asociația Rază de Speranță Brașov.

COMMENTS

DISQUS: 0