Indragitul solist de muzica populara Gabriel Dumitru a fost sagetat iremediabil de Cupidon!

Indragitul solist de muzica populara Gabriel Dumitru a fost sagetat iremediabil de Cupidon!

Cunoscutul interpret de muzica populara Gabriel Dumitru si-a gasit jumatatea, caci se pare ca a fost sagetat de Cupidon. Mereu pe drumuri, iata ca solistul si-a cunoscut aleasa, pe Lucia, in urma cu doua luni. „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere. Are 24 de ani, este sibianca, de profesie educator si m-am indragostit. Este femeia pe care mi-am dorit-o dintotdeauna alaturi de mine. O femeie frumoasa, simpla si foarte inteligenta”, ne-a povestit indragostitul solist de muzica populara.

S-ar parea ca interpretul nu si-a gasit doar jumatatea dar si inspiratia, caci solistul este gata sa lanseze o noua piesa cu tot cu videoclip. Gabriel Dumitru a inregistrat piesa „Asculta-ma inimioara” la care a filmat videoclip in orasul in care locuieste si el dar si iubita lui, adica Sibiul. Acolo merge foarte des in ultima vreme, mai des decat mergea inainte si unde are si o locuinta. „De fiecare data cand sunt cu ea ma simt in largul meu, sunt eu, omul modest si simplu, fericit si mereu cu zambetul pe buze. Ea este geamana, nascuta pe 1 iuniem de ziua copilului si este chiar ea un copil bun”, ne-a mai spus indragostitul solist Gabriel Dumitru.

Abia s-a intors din Spania si a avut filmari

Este neobosit si mereu pe drumuri. Zilele trecute, dupa ce aparticipat la ziua Claudiei Ghitulescu, indragitul solist a plecat in Castellon, in Spania, unde a sustinut un concert special pentru romanii de acolo. „Am fost la a doua editie a festivalului de la Castellon organizat de Larisa Tudor. Festivalul este intitulat asa la doi ani de la infratirea raselor Targoviste si Castellon” ne-a povestit solistul dupa ce s-a intors. S-ar parea ca i-a facut fericiti pe romanii de acolo dar si pe spanioli caci muzica lui le-a mers direct la inima. „Au fost oameni aasa de calzi si frumosi incat imi doresc sa revin cu prima ocazie. Au fost senzationali”, ne-a spus solistul care s a intors cu mult chef de munca. Nici bine nu a venit ca a inceput filmari pentru diverse emisiuni de televiziune unde este invitat. De curand el a fost sarbatorit si premiat chiar de Paul Sirugiu Fuego la emisiunea „Drag de Romania mea” de la TVR 2.

 

Gabriel Dumitru alaturi de iubita lui

COMMENTS

DISQUS: 0