Organizează-ţi nunta de Ziua Îndrăgostiţilor!

Organizează-ţi nunta de Ziua Îndrăgostiţilor!

Dacă vrei o nuntă în alt sezon decât cel al verii, când cererea pentru astfel de evenimente este oricum mare, te poţi orienta către începutul de an! O nuntă organizată în februarie, adică exact în luna iubirii, poate fi cel mai romantic lucru de care au auzit invitaţii tăi! Nu trebuie să te descurajeze nici frigul, nici zăpada. O astfel de petrecere poate avea un farmec aparte, mai ales dacă alegi să aibă loc exact pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor!

Organizează-ţi nunta de Ziua Îndrăgostiţilor: decor în roşu, alb şi auriu

O nuntă de Ziua Îndrăgostiţilor ar trebui să transmită romantism prin toţi porii. Nu te teme de clişee: trandafirii roşii, aranjaţi într-un mod inedit, pot fi doar unul dintre elementele de nelipsit ale unui astfel de eveniment.

„Roşul nu este tocmai o culoare des întâlnită la nunţi, deci puteţi inova! Optaţi pentru aranjamente de masă tip sferă, formate din trandafiri, care pot fi centrale joase, adecvate pentru  mese dreptunghiulare sau centrale la înălţime, potrivite pentru mese rotunde şi spaţiile cu tavan înalt. Pentru prezidiu, puteţi să vă inspiraţi din aranjamentele centrale de masă, dar aduceţi o notă deosebită. De pildă, îmbinaţi trandafirii roşii cu trandafiri albi.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Nu te limita însă doar la flori: de aranjamentele de tipul celor suspendate poţi agăţa globuri inegale aurii sau mici lumânări, care dau un aer aparte evenimentului. Dacă îţi doreşti să fii extra, poţi apela şi la aranjamente florale suspendate, şi la cele de masă, ca să ai o explozie de culoare şi de parfum. Rezultatul final va fi de poveste, iar invitaţii tăi sigur se vor îndrăgosti de… privelişte şi de aroma îmbietoare din sală!

„Roşul se poate regăsi şi ca detaliu pe invitaţiile de nuntă. Totodată, ţinutele domnişoarelor de onoare pot fi roşii, la fel şi cravetele sau batistele cavalerilor. Buchetul miresei poate să se asorteze cu decorul sălii – creaţi-l exclusiv din trandafiri roşii. Va crea un contrast frumos cu rochia de mireasă de un alb imaculat.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

În cazul în care roşul nu te pasionează, ai la îndemână variantele zmeură, stacojiu sau carmin, puţin mai… temperate!

Organizează-ţi nunta de Ziua Îndrăgostiţilor: baloane şi iubire

Şi pentru că prin definiţie baloanele sunt un alt simbol al zilei, nu te sfii să le adaugi ici, colo, în decorul nunţii tale. De fapt, baloanele pot fi un decor în sine: în loc de aranjamentele florale mari special destinate zonei foto, poţi crea un cerc pe suport din lemn, împodobit cu baloane roşii şi aurii, roşii şi albe sau roşii şi argintii, în funcţie de preferinţe.

„Şi combinaţiile de flori şi baloane funcţionează foarte bine la un astfel de eveniment! O poartă din metal, decorată cu flori, baloane şi multă verdeaţa, plus lumânări de dimensiuni mari poate da impresia unei grădini şi va fi, cu siguranţă, un decor în faţa căruia invitaţii vor dori să imortalizeze momente speciale. În cazul în care nu vă puteţi bucura de un fundal frumos, optaţi pentru un photo corner de tip panou rotund, pe care pot fi inscripţionate diverse mesaje romantice şi care poate masca ceea ce nu se doreşte să apară în poze.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Dacă eşti fan baloane cu heliu, lasă-le să îmbrace frumos tavanul sălii de evenimente!

Organizează-ţi nunta de Ziua Îndrăgostiţilor: cum ar trebui să arate Tortul Miresei, la o nuntă cu tematică de Sfântul Valentin

Urare de noroc şi de prosperitate în căsnicie, tortul miresei reprezintă un simbol al dragostei dintre cei care tocmai şi-au unit destinele şi întregeşte, totodată, tematica aleasă pentru petrecere. Aşadar, ai grijă să completeze frumos povestea.

„Dacă doriţi ca Tortul miresei să fie în acord cu tematica, puteţi opta pentru aromele de frişcă şi căpşune, specifice pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi prin aromă, şi prin culoare. Dacă doriţi un tort de culoare roşie, apelaţi la blaturi în această culoare, cu arome de vanilie, cacao şi cremă de brânză cu unt. De cealaltă parte, sunt torturile din ciocolată bogată, decorate cu flori din pastă de zahăr, mult mai dulci, dacă sunteţi fani ai gustului de acest tip.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Un candy bar poate fi exact elementul care lipseşte de la o astfel de nuntă: pentru că simbolul acestei sărbători, inima, nu s-a regăsit până acum în niciun element de decor, integreaz-o în acest colţ dulce: optează pentru prăjituri şi fursecuri servite în formă de inimă. Ca răvaşe, poţi apela la bileţele de mulţumire adresate invitaţilor, pe care aceştia le pot descoperi în momentul în care se delectează cu dulciurile. Un lemonade bar, cu sortimente inedite de limonadă în nuanţe rose, poate reprezenta, de asemenea, o idee de serviciu suplimentar, care poate încânta invitaţii.

Dacă ai nevoie de ajutor în crearea unei nunţi de poveste, apelează la specialiştii Royal Palace Ballroom, „Locaţia de top 2023”, potrivit Galei Health, Beauty and Lifestyle! Găseşti locaţia de evenimente pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov. Ai la dispoziţie site-ul: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0