Prinţul Harry şi Meghan Markle vor deveni părinți în primăvara lui 2019

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor deveni părinți în primăvara lui 2019

Continuă să vină vești bune din familia regală a Marii Britanii. După nunta de vineri a prințesei Eugenie, Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au făcut un anunț bombă. Cei doi aşteaptă un bebeluş în primăvara lui 2019. Vestea a fost dată oficial luni, într-un comunicat, de Palatul Kensington, relatează AFP.

”Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântaţi să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă un bebeluş în primăvara lui 2019”, a anunţat palatul.

Noul membru al familiei regale va fi al şaptelea în linia succesorală la tronul Marii Britanii.

Prințul Harry și Megan Markle s-au căsătorit în urmă cu cinci luni

Cuplul se află în turneu în Australia. Vizita oficială începe marţi, la Sydney, unde Harry şi Meghan urmează să fie primiţi de guvernatorul general Peter Cosgrove, după care vor vedea cu doi urşi koala la grădina zoologică din Taronga.

Ei urmează să asiste, de asemenea, la Invictus Games, o competiţie sportivă în care se înfruntă militari răniţi din întreaga lume, la lansarea căreia a contribuit prinţul Harry, după care urmează să se întâlnească cu premierul australian Scott Morrison.

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, s-au căsătorit  la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai.

COMMENTS

DISQUS: 0