Shakira a negat acuzaţiile de fraudă fiscală

Shakira a negat acuzaţiile de fraudă fiscală

Vedete și femei de afaceri, premiate la Celebrity Awards Successful Women
Prinţul Harry şi Meghan Markle, filmați cu drona
Mariah Carey şi-a dat în judecată fosta asistentă
50 Cent şi-a vândut casa pentru a dona banii
Julia Roberts sprijină un magazin din Londra cu produse pentru refugiaţi

Shakira a negat, joi (6 iunie), acuzaţiile de fraudă fiscală pe care i le-au adus autorităţile în domeniu din Spania. Oficialii susțin că starul muzicii pop datorează statului peste 14,5 milioane de euro, potrivit Associated Press.

Shakira s-a prezentat, joi, la o instanţă din Esplugues de Llobregat, lângă Barcelona, unde a fost convocată. Artista columbiană locuieşte în Catalonia, o regiune din nord-estul Spaniei, împreună cu partenerul de viaţă, fotbalistul Gerard Piqué.

Ce alte vedete de talia Shakirei au mai fost acuzate de fraudă fiscală

Procuratura din Madrid informa într-un comunicat remis presei în decembrie 2018 că aceasta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro. Procuratura explica faptul că suma este datorată pentru o perioadă de trei ani în care aceasta a locuit în nord-estul Cataloniei.

Avocaţii artistei au transmis, joi, într-un comunicat, că artista şi-a plătit toate taxele din perioada 2011 – 2014, în fiecare ţară în care a lucrat.

Cântăreaţa columbiană în vârstă de 42 de ani este cea mai recentă vedetă acuzată de fraudă în Spania, după fotbaliştii Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

COMMENTS

DISQUS: