Spune adio sutienelor cu push-up! Mastopexia este soluția dacă aspectul decolteului nu te mai mulțumește

Spune adio sutienelor cu push-up! Mastopexia este soluția dacă aspectul decolteului nu te mai mulțumește

Uitați de micile trucuri la care apelați ca să obțineți decolteul dorit! Spune adio sutienelor cu push-up! Dacă ați sesizat că sânii au început să se lase și constatați că nu mai au aspectul ferm de altădată, este cazul să aflați ca aveți la îndemână o soluție cu rezultate pe termen lung: liftingul de sâni este intervenția care acordă pacientelor doza de încredere de care au nevoie, iar specialiștii clinicilor de lux, Glam Aesthetic Clinic vă dezvăluie în rândurile următoare tot ce trebuie să știți despre această procedură tot mai populară în rândul femeilor din lumea întreagă.

Liftingul de sâni sau mastopexia. Sunt un candidat ideal?

Spune adio sutienelor cu push-up! Deseori confundată cu intervenția de augmentare mamară, mastopexia sau liftingul mamar nu are rolul de a oferi volum bustului, așa cum se întâmplă în cazul măririi sânilor, ci doar îi ridică. Nu este însă mai puțin adevărat că în funcție de dorințele pacientei, dar și de țesutul existent, medicul poate recomanda, pe lângă mastopexie, și o augmentare mamară sau o reducție, deci o intervenție cu efect 2 în 1.

 

„Mastopexia oferă sânilor un aspect atrăgător. Desigur, doar un control amănunțit poate stabili dacă aveți nevoie de o astfel de intervenție, însă, în linii mari o recomandăm pacientelor care au observat o lăsare a sânilor, odată cu înaintarea în vârstă, celor care au trecut prin sarcini repetate și prin alăptări, dar și celor care au pierdut masiv în greutate, iar sânii au rămas cumva goliți de volum, cu exces de piele.”

 

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

 

Dacă doriți să programați o astfel de intervenție, specialiștii recomandă să apelați la un concediu, mai ales dacă aveți un job solicitant din punct de vedere al efortului fizic, întrucât este nevoie să vă recuperați temeinic, cel puțin în primele zile ulterioare operației. Și mai există un aspect deosebit de important, pe care trebuie să îl cunoașteți despre mastopexie: ar trebui realizată doar în momentul în care ați ajuns la o greutate stabilă și nu aveți în plan sarcini ulterioare, dintr-un motiv simplu – toate pot influența modul în care rezultatul intervenției se păstrează în timp.

 TE-AR PUTEA INTERESA:

Interviu cu Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator al unei clinici estetice, despre tendinţele de astăzi: „Full Face este conceptul care le cucereşte pe doamne!”

În culisele intervenției chirurgicale

Procedura are anumite particularități, tocmai de aceea tehnicile utilizate pot să difere de la pacientă la pacientă, în funcție de dimensiunea sânilor, de gradul de lăsare și de elasticitatea pielii. Ce puteți afla sigur încă de acum este că operația se realizează sub anestezie generală, necesită până la patru ore și implică o zi de spitalizare.

 

„Intervenția presupune ridicarea și întărirea sânilor, redistribuirea țesutului și eliminarea excesului de piele. Chirurgii pot repoziționa areola și mamelonul, dacă pacienta își dorește acest lucru. Medicii noștri esteticieni folosesc o tehnică minim traumatică, pentru a diminua nu doar sângerarea, ci și disconfortul ulterior intervenției. „

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

 

Iar dacă specialiștii vor folosi fire de sutură resorbabile, nu va mai fi nevoie nici măcar de o vizită ulterioară la clinică, pentru a le scoate. Tipul de incizie care lasă cicatricea cea mai mare este cea folosită atunci când mastopexia este combinată cu augmentarea mamară, adică în cazuri în care laxitatea este accentuată și se impune realizarea ambelor intervenții.

 

Pași pentru o recuperarea mai rapidă

 Este firesc ca după procedură să simțiți un disconfort, ca o febră musculară, însă medicii vă vor prescrie analgezice ușoare care vă pot ajuta să țineți sub control orice durere. Există câteva reguli de aur care trebuie urmate imediat după operație și pe care specialiștii vi le vor detalia încă din timpul controlului inițial.

 

„Vreme de 3 săptămâni, recomandăm o grijă aparte acordată zonei bustului. Evitați băile și dușurile fierbinți în toată această perioadă, precum și sportul intens. Este de preferat ca în primele 2 luni să dormiți pe spate, și nu pe lateral, pentru a evita asimetrii ulterioare.”

(Dr. Pouya Pourgolafshan, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și chirurgie reconstructivă)

 

Apariția micilor umflături și a vânătăilor sunt efecte firești în urma intervențiilor chirurgicale de acest tip, iar ele trec de la sine în decurs de jumătate de lună. În ceea ce privește rezultatele finale – partea cea mai așteptată de către paciente – nu vă grăbiți să le evaluați mai devreme de minimum jumătate de an.

 

 

Conceptul Glam Aesthetic Clinic a ajutat peste 5.000 de pacienţi să îşi recapete încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică. Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.

 

COMMENTS

DISQUS: 0